Ѓорге Иванов со доверба од 2,9%

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Па незнам кој се брука....ако не знаеш што да напишеш, боље не пишуј ништо, бидејќи во секоја реплика имаш по три збора и пет смајлиња.

Ај за он-топик кажи на што се должи огромната разлика во рејтингот на Иванов пред и по изборите ?
епа ајде јас ако незнам ти објасними на што се должи нискиот рејтинг на сдс наспороти високиот на ВМРО ДПМНЕ
и за второто незнам вие и прд и по му го меревте вие треба да знајте

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
епа ајде јас ако незнам ти објасними на што се должи нискиот рејтинг на сдс наспороти високиот на ВМРО ДПМНЕ
Темава носи наслов "Ѓорге Иванов со доверба од 2,9%", а не на што се должи нискиот рејтинг на СДСМ.

Имаш нешто во врска со ова да кажеш ?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Темава носи наслов "Ѓорге Иванов со доверба од 2,9%", а не на што се должи нискиот рејтинг на СДСМ.

Имаш нешто во врска со ова да кажеш ?
ти кажав
само толку си прочитал

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
ти кажав
само толку си прочитал
И шо мислиш сеа откако ќе седне на фотељата и ќе мора да да се фати со решавање на натрупаните проблеми....ќе му оди угоре или ќе падне под 2,9 проценти ?

R

RAYTHEON23

Гостин
И шо мислиш сеа откако ќе седне на фотељата и ќе мора да да се фати со решавање на натрупаните проблеми....ќе му оди угоре или ќе падне под 2,9 проценти ?
мислам дека рејтингот на иванов ке оди нагоре...но под услов на гвујо рејтингот да опага:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
останува да видиме нели ...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
нема што да мислам јас сега, тој нека му ја мисли од ко ќе седне како ќе работи
ако работи паметно може ќе оди угоре, ако не нема да оди
ама сега сеуште не е на местото така да рано е да кажуваме што и како ќе биде

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Па нормално има 2.9 % рејтинг кога Премиерот зема 30 %.Колку сите заедно пута 2.:helou:
А СДСМ планира да го руши од власт.:pos2:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
останува да видиме нели ...
Епа прогнозираме де нели.

Мене се ми се чини дека Гвујо ќе го искористи Иванов како топовско месо во решавањето на спорот со грција.

R

RAYTHEON23

Гостин
Епа прогнозираме де нели.

Мене се ми се чини дека Гвујо ќе го искористи Иванов како топовско месо во решавањето на спорот со грција.
мислиш името ке го сменат а тоа ке му биде препишано на иванов

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Љубе Бошковски, кој најави скоро формирање на нова политичка партија, има рејтинг од 0,3 отсто.

A1.
Чууукшшшшш...:pos2:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Претседател со одвај 3 проценти рејтинг? Да не е ова преголем пад од 30те проценти кои ги имаше Иванов во вториот круг на гласање? Не знам на што се должи олку големиот пад..

R

RAYTHEON23

Гостин
Покрај народот и на Иванов.
интересно..па гвујо се отепа објаснувајки дека наводно не попушта бидејки идентитетот не е нешто за што се преговара....а кај лижачот миленко исто така рече дека караманлис е премиер кој неке решение...ме чуди зошто уштре преговараме подобро би било пред ООН и пред советот за безбедност и генералното собрание да побараме да се воведе уставното име:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom