Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
C

cige

Гостин
Кај нас цело школо направија профили на Фејсбук само за да се игра покер.
Сега за сега тоа е најголемата фама.
Како е кај вас?
Пцуете ли Грци?
Ние ги збеснуваме, паметот им го вртиме.

Јас направив фејсбук профил за да најдам другари/ки што ги немам видено 100000 години, а и да шмекнам некоја. Покер ептен ретко, стигнав до 100к и паднат сум сеа на 9 000.

мене само ми стигнуваат покани за покер на фасебук од пријателите, викаат интересно било, немам сеуште разгледано, но кога ќе имам повеќе време ќе видам што е финтата со заразнава игра на фб:pipi:

AAAAAA деновиве скапав таму. Еве до сеа 4-5 другари игравме.
220 000 макс. Сеа сум исто без 20kaта. :p

Ја неам фејсбук. :)
Иначе, бааги народ се баве со тој „спорт“ :)

Иам другари викаат дека се зависни од покерот на фејсбук...а и не лажат...
По цел ден висат на компјутерот играјки покер, мавајки по масата кога губат пари, и труејки се со цигари...Не го сфаќам делот кај што “пишува“ дека ова е ИГРА...Според мене е многу јака коцка, и голема зараза...Стварно треба да се одкажат ама ништо, еден ден да немаме нет у школо, скренуваат, бегаат од часови дома да играле...Мене лично не ме влече ваквиот начин на коцкање, ниту па било кој друг...Јас си останувам на mmorp игрите :)

Иам другари викаат дека се зависни од покерот на фејсбук...а и не лажат...
По цел ден висат на компјутерот играјки покер, мавајки по масата кога губат пари, и труејки се со цигари...Не го сфаќам делот кај што “пишува“ дека ова е ИГРА...Според мене е многу јака коцка, и голема зараза...Стварно треба да се одкажат ама ништо, еден ден да немаме нет у школо, скренуваат, бегаат од часови дома да играле...Мене лично не ме влече ваквиот начин на коцкање, ниту па било кој друг...Јас си останувам на mmorp игрите :)

Ќути си се спасил ти :devil3:

Инаку, со сите тие слики на ФБ, нека направат еден стрип покер.
Па да видиме дали wot ќе игра со другарите тогаш...и само со другарите.

da da dobro e..i jas igram...denes 14000..[slabo]..:smir:

15hk1dt.jpg

:ojea:

абе скоро сите другари ја играт.само јас не.сите ми викат дека било интересно кога играш зашто на мене кога гледам не ми е воопшто :toe:

Играм така ретко колку да ми помине време, не сум толку заразен од оваа игра.

играм кога нема што да правам 250 К сум...многу ме нервира, кога некој ќе ми пише, дај некој чип, и не бараат 5-6 илјади.... 20-30 илјади право...

играм кога нема што да правам 250 К сум...многу ме нервира, кога некој ќе ми пише, дај некој чип, и не бараат 5-6 илјади.... 20-30 илјади право...

Друже дај 50-60.000 илјади чипови :pos:
Инаку играм и јас и успат некогаш и оваа ја играм ама го свртев првиот град и за вториот ми бара пари, епа нема.

ја играм кога ми е досадно имам околу 2 милиона...добро е за тепање време

Да не знае некој од каде можам да земам прави чипови во Скопјево?

auuu...ova e prava zaraza...vi prepora4uvam i4 da ne probuvate poso nema da mozete da stanete mosle...heheh...se salam...ina4e mn e interesno...od 45000 za 45 minuti padnav na 0
nogu sim jak neli :D :D

a ako saka nekoj da mi dade malku barem kolku za zivot da imam...ke mu gi vratam...na zaem...tie sto imaat milioni...

a ako saka nekoj da mi dade malku barem kolku za zivot da imam...ke mu gi vratam...na zaem...tie sto imaat milioni...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom