Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
700к имав и паднав на 20к и немам флезено :)

Еве до сега играв покер :kesa: ниедно време е а треба да станам за 3 саата на факс да идам...туку вака KOJ KE ДОЗНАЕ ОД КАДЕ МОЖАМ ДА КУПАМ ЧИПОВИ (вистински) ВО СКОПЈЕВО ИМА ОД МЕНЕ 50К :)

Поздрав

15hk1dt.jpg

:ojea:

да позната слика...брат ми не ме остава на форум или пак да читам нешто на интернет заради ова....но негово право треба и он на ПЦ малце:smir:

Не сум играл до сеа, а гледам другарите играт ептен многу.

Јебига нема ќар од ова, нека дојдат на маса на вистинска рака, па да играме.:)

Немат муда бе.

1m стигнав, глупо е.. дадов нешто на другари, повеќето на коцка, 100 000 што имам ќе дадам на една особа, и толку од покеро. :pipi:

1m стигнав, глупо е.. дадов нешто на другари, повеќето на коцка, 100 000 што имам ќе дадам на една особа, и толку од покеро. :pipi:

ej brat daj gi na mene....orce_nikolov_@hotmail.com

А дали за оваа игра за да ја играш треба да имаш некое добро претходно знаење за покер? Оти јас не знам како покер се игра, а би сакал да ја играм оваа игра, чисто онака, да видам зошто толку ја фалете? :)
Инаку од игри на Фејсбук, ја играм Car Madness.

Во ова фејсбук никако не можам да се снајдам... се регистрирав само за да видам ова... ај помош малце. Кајма игри, квизови и такви слични работи...?

Во ова фејсбук никако не можам да се снајдам... се регистрирав само за да видам ова... ај помош малце. Кајма игри, квизови и такви слични работи...?

Откако ќе се логираш оди на Мојот профил и десно горе имаш поле за пребарување пиши Texas Holdem Poker и играј.

auuu...ova e prava zaraza...vi prepora4uvam i4 da ne probuvate poso nema da mozete da stanete mosle...heheh...se salam...ina4e mn e interesno...od 45000 za 45 minuti padnav na 0
nogu sim jak neli :D :D

a ako saka nekoj da mi dade malku barem kolku za zivot da imam...ke mu gi vratam...na zaem...tie sto imaat milioni...

a ako saka nekoj da mi dade malku barem kolku za zivot da imam...ke mu gi vratam...na zaem...tie sto imaat milioni...

Признавам, н н н н ногу си јак! :)
Иначе ја гледав пред некој ден во компјутерница играа ова, али не фала :)

јас па се чудам од дека на таа особа тие пари :)

Даваат на интернет за 3 милиони чипови домеин .com .net .org .info :)
Ако сакате пишете ПП ќе ви кажам каде.

Од вчера и ја играм, ептен заразно било стварно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom