- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Провери ППЌе може ли некој да ми го прати серискиот број на приватна порака? Јас пробав да најдам ама се ми излегуват во некој друг фонт - изгледа руски...
Провери ППЌе може ли некој да ми го прати серискиот број на приватна порака? Јас пробав да најдам ама се ми излегуват во некој друг фонт - изгледа руски...
Јас го иам pesedit 3.0 пачот сеа ме интересира ако ги стаам до 3.3 ќе ми се изремети нешто во мастер лига зошто напраив dream team и не мислам да почињам од ново коа ми е најинтересно lol.?
кажи ако треба помош,ако планираш да правиш мени околу било што во врска со пачотДечки, спремам мод, постирам тука да ми кажете што мислите за идејава :
Со Football Manager 2010 ќе оставам да се симулираат 6 лиги (Англиска, Холандска, Француска, Италијанска, Германска и Шпанска) до 2100 година. Потоа преку PES Editor ќе ги префрлам играчите од FM во PES, за после да можат истите тимови од иднината да се играат. Ќе биде интересно.
Мислиш графички промени?кажи ако треба помош,ако планираш да правиш мени околу било што во врска со пачот
што било....ако сакаш и посебно ехе ќе направиме за било каква помош контактирај ме :smir:Мислиш графички промени?
Може, кога ќе го завршам пачот ќе ти го дадам Option File-от па ќе се договориме за козметички промени.што било....ако сакаш и посебно ехе ќе направиме за било каква помош контактирај ме :smir:
ке го ставиш во dt0c во китсерверот:helou::helou:http://www.pes-balkan.com/download3.php?ID=29 како да го инсталирам