Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некој ја реши најголемата мистерија на ПЕС10,шутирањето на пенали? Ај поможете освен шут во средината на голот поинаку гол неможам да постигнам,играчот секогаш го промашува голот:smir:

Дали некој ја реши најголемата мистерија на ПЕС10,шутирањето на пенали? Ај поможете освен шут во средината на голот поинаку гол неможам да постигнам,играчот секогаш го промашува голот:smir:

Па зависи од тоа колку ги стискаш стрелките...што повеќе ги држиш стискани толку повеќе на таа страна што си стискал ќе оди топката!

A дали некој ја реши мистеријата за зачувување на играчите во формацијата?
Ја зачувувам, ама џабе - само стратегијата стои, а играчите пак тие default што се. Зборувам за PC.

A дали некој ја реши мистеријата за зачувување на играчите во формацијата?
Ја зачувувам, ама џабе - само стратегијата стои, а играчите пак тие default што се. Зборувам за PC.

Во Edit можеш многу лесно да ја средиш, ќе се зачува тип-топ. : )

Во Edit можеш многу лесно да ја средиш, ќе се зачува тип-топ. : )
Знам за тоа, но претежно играме еден на еден со кој-ќе-ни-текнат тимови. Вака ќе треба со тие тимови што играме да ги средам. А инаку за зачувувањето мислам дека е грешка тоа во играта...Глупи Јапанци/корејци, не пробале да зачуваат играта :tapp:

Имал некој проблеми со сецкање при мала меморија на C drive? Само 700 МВ ми се слободни и ми сецка на моменти, а не ми е воопшто инсталирана на C туку на Е.

Ај ако сакате остајте ми линк од некој најнов и најдобар пач шо го користите :) ?

:helou:

ja use sum na winning got igrava e luda ama e teska me nervira i za inaet ja igram,si vikam ke tepan 1000 meca pa neka si ebat majkata ovie od konami so ja praat

Јас иам ставено Китсервер на играва ама тој ГДБ фолдер го неам за дресовите, а сменети ми се.
Не знам кај да го најдам.
Јас ги мењам со програмот Game Graphic Studio (GGS) многу е лесно :smir:

Јас ги мењам со програмот Game Graphic Studio (GGS) многу е лесно :smir:

И Kits relink (за да ги видиш броевите):smir:
Само едно ме интересира. Кај најголемиот број екипи дресовите се менуваат без проблем. Сепак има неколку екипи (пр. Интер, Баерн М.) кај кои не успеав да ги сменам. До мене е или и кај тебе се јавува истиот проблем?

И Kits relink (за да ги видиш броевите):smir:
Само едно ме интересира. Кај најголемиот број екипи дресовите се менуваат без проблем. Сепак има неколку екипи (пр. Интер, Баерн М.) кај кои не успеав да ги сменам. До мене е или и кај тебе се јавува истиот проблем?
Незнам до што баш на тие екипи не сум им ги менувал дресовите на други работи нензам до што е

Има некој пач со најновите трансфери?:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom