- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Хм , ми фали некој dxd3.dll file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone ?
Инсталирај го најновиот DirectX од Microsoft.Хм , ми фали некој dxd3.dll file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone ?
Повели.Ај некој нека аплоадира само SETTINGS.EXE од PES 2010?:salut:
na google pobaraj dxd3.dll simni go i staj u mycomputer/c;/windows/system32 i se ke bide dobro:smir:Хм , ми фали некој file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone ?
Електраш?Хм , ми фали некој dxd3.dll file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone ?
sammy_k_84's Option File (including Championship and missing CL teams)Има излезено некој patch... за да се средат играчите, тимовите, ова-она
Најдов еден... што го користев на 2009-ката... Gammingacess Community patch... се надевам ќе функционира
И јас сакав тоа да прашам?:nesum:Izleze neso patch za igrava za da moze da se igra online ili uste niso?
Можеби, преку Hamachi. Али, не сум сигурен. Инаку, најдобро би ти било да приклучиш два џоистика и да си завршиш работа.Ќе може ли некој да ми каже дали се игра во мрежа ама не преку интернет
Ако имаш инсталирано некој пач, пред да почниш нова Мастер Лига оди во Start>all programs>imeto na pachot>klikas na nekojsi BAL ili FIX file>nesto se instalira vo DOS i to e to>startuvas PES>pocnuvas nova Master Liga>ja zacuvuvas.Ако може помош некој да ми каже зошто неможам да го ја снимам мастер лигата !!!