Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Абе се средив инсталирав и пач и се ама иам проблем неможам да одиграм утакмица против Wolverhampthon Wolves, Don't Send(PES2010) ми се појавува и неможам да продолжам со лигата дај помогнете што може да е проблемот и дали можам некако да средам ?
Чим вака се дешава по инсталирање на пачот, значи пачот ја сјебал играта. Незнам како е овде, но на другите игри ако инсталираш пач, треба да најдеш и соодветен крак за тој пач, па да работи играта нормално. За што е тој пач? Ако не е битен до толку, можеш да го прескокнеш.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Default тимот го нема за да започнеш со него, ама го има како youth team во секој од клубовите што значи можеш да потпишеш договор со minanda, heylens, ...и другите "таленти":pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е таков пач за да треба крак, не е до тоа.

Мастер лига е направена како што е менаџер моде на фифа, Минанда и остали се во youth team, неможеш да почнеш со нив. Можеш да почнеш со слаб тим, скоро исто се фаќа.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638

Може нешо друго да се направи за да не ми сецка, освен нов PC?

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Чим вака се дешава по инсталирање на пачот, значи пачот ја сјебал играта. Незнам како е овде, но на другите игри ако инсталираш пач, треба да најдеш и соодветен крак за тој пач, па да работи играта нормално. За што е тој пач? Ако не е битен до толку, можеш да го прескокнеш.
Не не, и пред да го инсталирам пачот истиот проблем ... и неможам раат да си играм Премиер Лига :( зашо ко ќе дојде ред со Вулверхемптон Don't Send :/ а да прескокнам меч неможе :(

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во мастер лига можеш да прескокнеш натпревар, почни таму да играш.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Не не, и пред да го инсталирам пачот истиот проблем ... и неможам раат да си играм Премиер Лига :( зашо ко ќе дојде ред со Вулверхемптон Don't Send :/ а да прескокнам меч неможе :(
Најверојатно е некој баг или слично..Ке побарам после fix, и ке ти кажам шо сум напраил.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не е таков пач за да треба крак, не е до тоа.

Мастер лига е направена како што е менаџер моде на фифа, Минанда и остали се во youth team, неможеш да почнеш со нив. Можеш да почнеш со слаб тим, скоро исто се фаќа.
Не ми е исто, сакам со Интер да играм, да почнат со де4ките и да ги развивам полека.
Нејќум да бирам некои ќелеши таму, не ми е мерак.

Или Интер па ќе го напунам со шутраци, ко за почеток, преку едит.

Како и да е, не ми се свиѓа ова.

snowmen

The Rock
Член од
26 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Зошто кога ке го инсталирам пачот ми се појавува ова

Attachments

B

Beck's

Гостин
iako sum golem fan na PES pocetniot vpecatok mi e deka ja utna celosno 2010.Jebi grafika i sve,Master League ic ne mi se sviga,sve iskoplicirano u pm ja napraile,niti mozam da vidam graficki kakva e sposobnosta na fudbalerot(jak-slab),3 natprevari prvi ne mozam da davam gol,pasovi ne mozam da dodavam,me stiga sekoj dodeka mu teknuva da dodava:tapp: se na se razocaran

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.915
Поени од реакции
7.009
iako sum golem fan na PES pocetniot vpecatok mi e deka ja utna celosno 2010.Jebi grafika i sve,Master League ic ne mi se sviga,sve iskoplicirano u pm ja napraile,niti mozam da vidam graficki kakva e sposobnosta na fudbalerot(jak-slab),3 natprevari prvi ne mozam da davam gol,pasovi ne mozam da dodavam,me stiga sekoj dodeka mu teknuva da dodava:tapp: se na se razocaran
А да не имаш стар компјутер па има слаб response на твоите потези?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom