Најдов за еден да играт на тастатура, а другиот на рачка. Ама јас сакам двајца да играме на рачки...Пробај вака, ако е истиот тој сетинг како што беше за 2009 и за 6.
Таму кај што има за Плеер 1 да подесуваш, остави го празно, а кај Плеер 2, стави ја рачката. Така бар ја го праев на ПЕС 6, и работеше..
Ако е ваков сетингот, тогаш така би требало да подесиш, и да работи..
Зависи каков ти е меракот.sto opci da izberam za najdobro Master League ,primer za transferi high medium i tkn
Mac мојт компјутер е 2гб рам 512 графичка и 2.21 дуал коре пороцесор јас играв пес на медиум откако ја исклучив опцијата јус фраејм скипинг на хајгх ич не сецка да ја оставам и понатаму исклучена или?Frame skipping е само за компјутери со многу рам и брзи процесори.
Значи, сите фрејма се тука, ниеден не е прескокнат кога е исклучена. Што води до подобра игра, бидејќи нема веќе каснења во пасеви и слични работи.
Но, ако имате послаб компјутер, тогаш не е препорачливо.
Исто, опцијата LB става граници (црни линии, како на DVD филм), ако имате монитор кој не е 4:3 или 16:9. Може да пробате да ја изгасите, но исто, само ако имате јак компјутер.
П.с. Некој пач за нови реклами, дисплејот на резултати и слично?
Јас во Челзи го доведов Кака така што направи 4 или 5 трансфери (трансфери се прават така што избереш играч и одиш на тоа Negator така нешто беше па после на тоа прво и ок и ако сакаш испрати скаути јас искпраќам)и така го доведов Кака во Челзи а за следниве трансфери во предвид ми е Меси.:smir:Кажете луѓе како да купам играч.
Треба прво на Скаут листа да го стаам? Репорт после 4 недели стига.
Има лио некоја финта?
Како бе го нема?!ic ne mi se sviga Master League,zasto go nema tinja timot.Mora li da pocnam so poznatite timovi,zs go nema onoj poznatiot tim na master league,pa da pocnam se od pocetok