СЕ СЕЛИ АМБАСАДАТА НА САД

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
МК УЛТРА - Mind Kontrol ?
има и полоши од нив ... btw. нема кој не прави такви експерименти ... само шо некои доцна дознаваат ....
у секој случај страшни работи ...

види тука јапонците шо праеле ....

е како си толку сигрен ?

Снимките се понови ,што значи не се од Втората Светска војна.
Како и да е сакав да потенцирам дека колку би било добро,толку би било и лошо значењето на ова амбасада

абе не викам ја ќе иде или не иде .... ти викаш ...
само те прашав од кај толку сигурен да гарантираш ...
Абре другарче ти сваќаш ли колкав трошок е да организираат пречек на претседателот, поточно колкава безбедносна организација е потребна?
Па не иде Обама туку така

Дефинитивно не се работи за Амбасада....Туку за регионален ЦЕНТАР...

Дефинитивно споредување:

68264867.png

56266697.png

А знае ли некој што ке се прави на местото на старната амбасада?

И Криволак е во тој пакет...
Претпоставувам...

Македонскиот "Криволак" не е нешто уникално. Не забораваjте дека полигонот "Ново село" во Бугариjа е заедничка американско-бугарска воена база. Некои слики од последните години - US Air Force во Бугариjа:

DSCF7541.jpg

080331-f-1014w-922.jpg

ra08sm.jpg

IMG_3466.JPG

IMG_1730.JPG

Ednas ja zapalivme serat li pak u idnina isto gi ceka.

Абе еднаш тргнавте со помош на Буле, ама Буле сега и БЦ кога ќе дојдат на власт да ми се јавиш, а гледам Србија ептен фајде има од протестите против Америка остана само Белградски пашалук :pos2::pos2::pos2:

:oftopic:
Е значи Американциве се големи педери не ме викнаа да направиме една туристичка прошетка :pos2::pos2::pos2: ама ај си викам може на амбасадориве ќе им текне ко во Белата Куќа па ќе имаат отворен ден за туристи уште има време :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Абе еднаш тргнавте со помош на Буле, ама Буле сега и БЦ кога ќе дојдат на власт да ми се јавиш, а гледам Србија ептен фајде има од протестите против Америка остана само Белградски пашалук :pos2::pos2::pos2:

:oftopic:
Е значи Американциве се големи педери не ме викнаа да направиме една туристичка прошетка :pos2::pos2::pos2: ама ај си викам може на амбасадориве ќе им текне ко во Белата Куќа па ќе имаат отворен ден за туристи уште има време :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Ne se smej na sila nisto nemozes da dolovis so vestacko smeenje. Od protestite i vojnata protiv nato mozebi sega nema nikakvo fajde no utre koga novite generacii ke prasaat kade e kosovo ke dobijat odgovor deka Srbija junacki se borese protiv cel svet. No sto ke im odgovoris ti na tvoite pokolenia koga ke te prasaat kade ti e znameto, imeto i pola drzava ?

Ne se smej na sila nisto nemozes da dolovis so vestacko smeenje. Od protestite i vojnata protiv nato mozebi sega nema nikakvo fajde no utre koga novite generacii ke prasaat kade e kosovo ke dobijat odgovor deka Srbija junacki se borese protiv cel svet. No sto ke im odgovoris ti na tvoite pokolenia koga ke te prasaat kade ti e znameto, imeto i pola drzava ?

Уффф ќе ги учиш дека не знаевте која е вистинската страна:tapp:и дека од Србија до Токио останавте само со Белградски Пашалук?! Е браво :pos2: :pos2: А јас нема да морам да им кажувам на моите поколенија зашто Македонија е пола за некоја година ќе ја имаме Беломорска назад :toe: почекај малку стрпи се треба време за некои работи.За името не се радувај пред време, а за знамето :toe: со тешко срце признавам го изгубивме но ми се полни душата од помислата дека еден ден Беломорска ќе ни биде наша пак :back::vozbud:
А ДА БИДЕШ МАКЕДОНЕЦ Е ГОРДОСТ И ПРИВИЛЕГИЈА

Ili pak ke dobijat odgovor deka tamu vo nekoe vreme imaa eden lider koj sto mama im eba na sopstvenata drzava i narod.... a potragicnoto e sto narodot vsusnost go sakase............. abe da se samounakazis.....:toe::toe:

Аман со тоа удирање во гради како србскиот народ се борел против цел свет.
Не дека го оправдувам бомбардирањето, ама не биди смешен.

Ракетите на Ким Јонг Ил имаат дострел до Македонија???
Ако стават неколку една врз друга. :) Иран не може да не гаѓа, Кореа ич.
Туку, интересен феномен, кога и да се спомне амбасадава во било кој контекст, одговорите се „пх, тоа не е амбасада“ и одма се дискутира за тоа колку ката има под земја во балкански заговорен стил. Амјузинг.
На темата - со среќа нека си ја користат, поубаа да си купат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom