СЕ СЕЛИ АМБАСАДАТА НА САД

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Утнале една нула,тоа доле подморничка база им е ,преку Вардар и правац во Егејот се.
:pos2:
Da i ke go vratat egejot preku strateskoto sojuzstvo megju makedonija, turcija i albancite na balkan.
Eee neznam Gospod sto go miluva ovoj narod i go ostava uste da postoi.

Јас слушнав дека ќе има за некој месец свечено отварање на кое ќе присуствува дел од државниот врв на Америка.
Обама не верувам да ќе го видиме, но негови блиски луѓе, луѓе од кабинетот на претседателот би требало.

На отворањето ќе присуствува и Обама, само тоа сеуште не се соопштува од безбедносни причини.

Пушти го петелот во куќа-а за на полица, сам ќе се качи. Тоа ти е.

Како би сакала да се најде некој храбар и у ваздух да ја дигне сосе цело тоа ѓубре-персонал:vozbud:

Ууу кул, миљонмарќитрипатидупло, Вардар, подморници, пукај, шо сне ние, Атлантида, вонземјани. Ареа 51, Грција пуши го.

Aма ме заболе таквиот бе кај уствари ќе преноќуваат хиените на uncle Sam.
Они одамна се на секој ќош,така да мене апсолутно не ми прави разлика дали им нашле една малку посветлуцава `гајба`.

Ние сме црно семе.
За мерак...

:pos2:
Da i ke go vratat egejot preku strateskoto sojuzstvo megju makedonija, turcija i albancite na balkan.
Eee neznam Gospod sto go miluva ovoj narod i go ostava uste da postoi.

И ти си ми некаков националист,ебем ти таков националист

Како што имам слушнато тоа надоле е база на CIA за цел Балкан и пошироко а што се и како има надоле никој не знае зашто дебели пари се платени на изведувачите и договори се склучувани за да не искочи нешто надвор.
Од сигурни извори знам дека бетонот со кој е граден амбасадата е специјално правен по американски рецепт и со адитиви некои специјално увезени за потребите на амбасадата. Сетоа тоа е готвено во скопска цементарница за што е сопрен цел процес на претходната изработка на бетонот се со цел да се изготви тоа што американците го бараат.

Под земја уште колку имаат...

Променете го насловот не е Амбасада.
И Македонија е интегрирана во САД сакале или нејќеле веќе сме во нивна контрола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom