Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во струмица може да најдам перница за патување...знам дека има во стружанка у ск ама незнам каде би можело да има во срумица....

Ако имате од Кинескиве продавници што се има 100%, барем во Скопје и Велес има.. баш денеска купив 50 денари. Инаку иако ти кажувам за тука сепак исти газда е на сите низ Македонија, па и робата им е 95% иста така да ..

Addidas Hardland?
adidas-hardland-lux-pack-1.jpg

Дали ги има во МСпорт бидејќи овластена продавница за мк се тие и што цена се? Енионе....

Каде можам да најдам некоја јакна во овој стил. Можам да дадам до 12-13 илјади.

L2ltYWdlcy9wcm9kdWN0L2xhcmdlL2Zyb250X1hTLTE5NTItSmFja2V0LmpwZw==_H_SW700.jpg

незнам дали е за тука ама ај ќе пишам..... каде може да се најде камелеон(че) и колку пари се некој да не знае ?

незнам дали е за тука ама ај ќе пишам..... каде може да се најде камелеон(че) и колку пари се некој да не знае ?

Во Royal Canin во капиштец да провериш знам имаше пред 2 месеца ... за пари незнам

каде може да најдам канабис? ако знае некој да ми пиши ПП. :pipi:

Кај шо ќе приметиш величенствен и опоен мирис сличен на Нане :pos2:

Во Royal Canin во капиштец да провериш знам имаше пред 2 месеца ... за пари незнам

Ами друже не сум од скопје а појма неам каде е тоа капиштец :) Ако знае некој цена ако не се скапи планирам да земам 1 за подарок ми е :)

Каде можам да најдам влошки за патики и чевли во Скопје?

Во Веро имаш во Jumbo на вториот спрат .

Патем , некој да не знае каде може вакво палто да најдам :
Beauty-Youth-Tiny-Suit-5.jpg

И ако знае одприлика цена за истото.
Благодарам однапред.

edno vreme imase vakvi vo hubo:
GetThumb.asp

Da ne znae nekoj sto cena bea i dali gi ima?
Ili kade gi ima niz Skopje

Да не знае некој каде се продаваат Лего коцки во Скопје, во кои продавници? И дали има посебна продавница негде само за Лего коцки како што имаше на времето?

Каде можам да најдам квалитетни сатори низ скопјево?

mochila_95_litros.jpg

Каде можам да најдам низ СК ваков ранец...и да не знае некој цена одприлика???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom