Каде може да најдам? (Општи прашања)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
А да прашаш во продавници за ИТ опрема, некои од нив имаат пластификатори, соодветно би требало да имаат и потрошен материјал за истите.
Уствари чек малку, сакаш најлончето само да се лепи???

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
А да прашаш во продавници за ИТ опрема, некои од нив имаат пластификатори, соодветно би требало да имаат и потрошен материјал за истите.
Уствари чек малку, сакаш најлончето само да се лепи???
Да, да. Налик ова:

Две ленти од двете страни на листот и voila....

E

elena.

Гостин
^Ваква иста нема да најдеш, ама многу слични има во Accessories во ВЕРО. Секако ако имаш да одвоиш 1000-2000 денари за капа.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
оние огромнине, поголеми и од блок бр.5 се, како календар со денови со месеци недеи, планер, роковник или нез уште какво име да му дадам...најчесто ги гледам на работна маса во ординација кај некој доктор, или у канцеларија кај секретарка....такви големи едни, ти стојат на работна маса и одозгора ставаш куп работи, а уз пат си планираш, и чкрташ свашта по тоа планерот и на крај од неделата си вртиш нов лист (стариот го кинеш).... и најчесто се со име од фирма некоја, у стил Вардар Осигурување, Еуростандард Банка...итн...

Ако му се наоѓа на некој нешто вакво, и при тоа го дава на поклон (частам кафе) нека се понуди, или можеби некој да ме наведе од каде би добил вакво нешто. Благодарам однапред

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
оние огромнине, поголеми и од блок бр.5 се, како календар со денови со месеци недеи, планер, роковник или нез уште какво име да му дадам...најчесто ги гледам на работна маса во ординација кај некој доктор, или у канцеларија кај секретарка....такви големи едни, ти стојат на работна маса и одозгора ставаш куп работи, а уз пат си планираш, и чкрташ свашта по тоа планерот и на крај од неделата си вртиш нов лист (стариот го кинеш).... и најчесто се со име од фирма некоја, у стил Вардар Осигурување, Еуростандард Банка...итн...

Ако му се наоѓа на некој нешто вакво, и при тоа го дава на поклон (частам кафе) нека се понуди, или можеби некој да ме наведе од каде би добил вакво нешто. Благодарам однапред
Просветно Дело, милион посто :)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Абе отиди у некоја фирма кажи им да те почастат еден планер :D

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
картички за покер во Скопје од (5еур, 10еур, 20еур) што се користат на страната bestpoker88

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
спремен сум да го направам тоа, ама во која фирма и каде се наоѓа таа?
Еии ке ја прашам тетка ми знам имаеше она такво трго гас или незнам како се викаше :D ке ја прашам кети пишам

Член од
3 декември 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
маичка Суперхикс каде можам да најдам? Југотон нешто?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.555
Поени од реакции
2.749
Каде може да сменам српски динари за еуро или наши денари?

Kajgana Shop

На врв Bottom