Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Пашав у над 10 златари појма немаат, ми викаат дека немало шанса.
А уствари може.
раотата е дека било челик па не можело. да прочитале малку на интернет ке виделе дека се е можно.
затоа мене ми треба некој кој се занимава во таква работа, со метали, нашиве златари (бижутерии) појма немаат.

Дали има некои шанси да најдам скици за правење справи за во теретана или слабо ?

Converse продавница, освен ГТЦ, Мавровка и Рекорд, да не знае некој кај има?

Пашав у над 10 златари појма немаат, ми викаат дека немало шанса.
А уствари може.
раотата е дека било челик па не можело. да прочитале малку на интернет ке виделе дека се е можно.
затоа мене ми треба некој кој се занимава во таква работа, со метали, нашиве златари (бижутерии) појма немаат.

Прашај во Златна Рака. Зет ми таму фарбаше пред да набави опрема за фарбање во неговата работилница. Кажи од каде си, можда ќе најдам нешто што ти е у близина.

Converse продавница, освен ГТЦ, Мавровка и Рекорд, да не знае некој кај има?

Ноп.. нема :) Уствари има во Приштина, ама далеку е тоа :))

Прашај во Златна Рака. Зет ми таму фарбаше пред да набави опрема за фарбање во неговата работилница. Кажи од каде си, можда ќе најдам нешто што ти е у близина.

Од Скопје па така било каде во Скопје би било супер.
Фала иначе.

А викаш и зет ти се занимава со вакво нешто па може и да го прашаш дали може да заврши работа.

Незнам дали прашањево е за тука ама ај.Дали некој го знае број на заводот за спортска медицина.
Ве молам итно е

Незнам дали прашањево е за тука ама ај.Дали некој го знае број на заводот за спортска медицина.
Ве молам итно е

Адреса: 50. Дивизија бб, 1000 СКОПЈЕ

Телефони: (02) 3225402

:oftopic:

Со мешање на кои бои се добива портокалова ? Ми треба за да фарбам ѕид,значи бел поликолор и кои бои да ставам за да ми излезе портокалова :pos: ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom