- Член од
- 5 август 2009
- Мислења
- 1.295
- Поени од реакции
- 484
До БастионПрографика, некаде во Дебар маало знам?
До БастионПрографика, некаде во Дебар маало знам?
За кафе додека учам во читална.Јас имам...но за каква употреба ти треба?
За моторчето- имаш повеќе продавници за авто делови у К.вода на Чешма, кај Макси Д, моеш таму да проверишПобарав во продавниците на битпазар и чаир, немаат. Немаат ниту во Бутел и пред Радишани (кај што расклапаат опели). Во официјалните не барам пошто цената е околу 150 евра и нагоре (за тие пари плус 2000 евра ќе купам уште една таква ).
Значи некоја друга продавница (освен овие бутел, чаир, битпазар, радишани и четирите официјални) за нови делови за опел или кај што расклапаат опели (за на старо). По можност низ Скопје и околината
Тоа му доаѓа негде кај општината, тинекс...таму негде отприлика според мапата? Ќе ги проверам, фалаЗа моторчето- имаш повеќе продавници за авто делови у К.вода на Чешма, кај Макси Д, моеш таму да провериш
Направи обиолка по книжарници и големи маркети У краен случај SEWA на плоштад кај Тренд имаат се и сешто за ликовна уметностKaj да најдам восочни бои ?? Или некои други (за цртање по ѕидишта)
Ако те интересира баш Street art имаш посебна продавница во Т.Ц. Лептокарија се вика Influence и продаваат спрејви за графити и такви ствари.Kaj да најдам восочни бои ?? Или некои други (за цртање по ѕидишта)
Лумикс е пред стара стоковна Скопје, на излезот од ГТЦ (или испред ЕВН, исто е)Кај се најдува зградата на Лумикс во Скопје? Заради ова прашувам.
Не мислев сега на стари години да почнам со графити :pos2: Ми треба за во соба да цртам на на ѕид..Ако те интересира баш Street art имаш посебна продавница во Т.Ц. Лептокарија се вика Influence и продаваат спрејви за графити и такви ствари.
Про Графика и таа спроти неа на аголот што е има добар избор на материјали за разни техники.Не мислев сега на стари години да почнам со графити :pos2: Ми треба за во соба да цртам на на ѕид..
Tonchie ми даде добра идеја