Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Хм... Дали некој знае каде можам да најдам цвет за околу рака? Мислам нешто како ова:
prom4guys.jpg

Ми треба за партнерката за матура :)

Дали да барам по цвеќари, или??

Да. На цветен пазар кај Рамстор ќе им кажеш ќе ти напраат.

sagaz.jpg

кај може да ја најдам книгава???

sagaz.jpg

кај може да ја најдам книгава???

Побарај во книжарницата во Рамстор.Ми изгледа на солидно опремена а имаат и странска литература како на пример оваа...Не сум сигурна дали конкретно оваа ја имаат ама можеш да провериш:pipi:

Глеам темава е за побарувања и такви нешта па да опитам нешо...

Да не знае некој каде има lightscribe* cd-иња, и шо пари е едно или 10, мање битно. :)

Разбрав не биле многу скапи.

*lightscribe цд-ињата се посебни на кои откако ќе изрежете било што, филм, музика... потоа го вртите цд-то од другата страна и праите сликичка или текст во посебен програм кој со истиот ласер од режачот ќе ви го исцрта на цд-то. Секако и режачот треба да поддржува lightscribe.

Audi-q7.jpg
Вакви исти количиња ауди ?

Audi-q7.jpg
Вакви исти количиња ауди ?

Големината иста мора да е?
Ако нејјќеш големина а моделот ист можно е бураго да има.Сеа можеш буквално сегде да најдеш бураго.Познавајќи ги како од мал што ги купував помали ти се негде,а можеш и големи да најдеш.
За точно дали има ваков модел стварно не знам али постои ипак шанса иди разгледај бураго колички ќе најдеш сигурно негде.

Големината иста мора да е?
Ако нејјќеш големина а моделот ист можно е бураго да има.Сеа можеш буквално сегде да најдеш бураго.Познавајќи ги како од мал што ги купував помали ти се негде,а можеш и големи да најдеш.
За точно дали има ваков модел стварно не знам али постои ипак шанса иди разгледај бураго колички ќе најдеш сигурно негде.
А кај да најдам поточно , во која продавница вакви бураго колички?

А кај да најдам поточно , во која продавница вакви бураго колички?

Има на многу места овде во Скопје има и во некои книжарници,можно е и по трафики,можда и по некој супермаркет,некоја стоковна куќа.Не знам порано ко мал точно знаев кај ги има сеа онака ако ми падне око коа ќе зеам нешто друго и заборавам кај сум ги гледал.

Има на многу места овде во Скопје има и во некои книжарници,можно е и по трафики,можда и по некој супермаркет,некоја стоковна куќа.Не знам порано ко мал точно знаев кај ги има сеа онака ако ми падне око коа ќе зеам нешто друго и заборавам кај сум ги гледал.

TINEX

Знае некој каде може да се најдат чипови за покер за играње по дома :toe:

На Бит-Пазар има сигурно пред 2-3 дена ги видов, а мислам дека и во Рамстор имаше едно време.

Побарај во книжарницата во Рамстор.Ми изгледа на солидно опремена а имаат и странска литература како на пример оваа...Не сум сигурна дали конкретно оваа ја имаат ама можеш да провериш:pipi:

фала:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom