Cthulhu^
your neighbourhood pagan
Би бил многу благодарен ако некој сподели со мене информација дали во Скопје, или било каде низ Македонија постои продавница на Umbro, за да знам дали да одам на варијантата нарачка на дрес директно од Шпанија...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има една продавница во близина на ЈБТ е (до еден сервис за мобилни) карши студио ИН, специјализирана за такви работи. Поточно за свадби е, ама имаш такви цветчиња за на рака за партнерката на матура.Хм... Дали некој знае каде можам да најдам цвет за околу рака? Мислам нешто како ова:![]()
Ми треба за партнерката за матура
Дали да барам по цвеќари, или??
Спроти бисер, позади автобуската, има и маици клот 160 денари, + со сито принтаат ама 50 маици минимум.Ме интересира каде има продавница за штампање логоа на маици? Нешто профи ми треба.
Фала однапред :smir:
2/3 рамстор^
А да не знаеш каде печатат на пример 2 или 3 маици, а не 50? 50 ептен се многу :jaj:
Ме интересира каде има продавница за штампање логоа на маици? Нешто профи ми треба.
Фала однапред :smir:
Блуреј плеер, у Техно-маркет нема...
каде можам да најдам звучници од систем у скопјево! половни стари од систем ми требаат стрикно