Апел до македонското население....

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
да бееее

за то јас се чудев оти ме банираат и ми бришат мислења овде

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

недостатоците на форумо ништи не значат јееееееееееееееес :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Во оваа држава само албанец да си, тогаш си бела мечка, ако си македонец си угнетен!

Абе и белитте мечки се во фаза на истребување.:smir:

за својот имот одговарам јас и никој друг.
дали ќе го продадам или запалам одлучувам само јас.
а ова копилево нека дојде да ми стави забрана за продажба.

пс.мојата куќа не е на продажба ни за милион години па макар останал последен МАКЕДОНЕЦ во западна МАКЕДОНИЈА.

Во оваа држава само албанец да си, тогаш си бела мечка, ако си македонец си угнетен!

Затоа станиси албанец, еве јас ќе те покрстам:pop:... Безболно...:smir:

Нека дојде кај мене некој албанец да ми купи кучава кога че му кажам цената че излезе шепотејчи така да немам намера да им ја даваам за беспари

Ima i drugi taktiki za kupuvanje kukja , ako ne pali toa so visoka cena , mozes da ja prodades so niska cena i so loso iskustvo.

Ima i drugi taktiki za kupuvanje kukja , ako ne pali toa so visoka cena , mozes da ja prodades so niska cena i so loso iskustvo.
fuckwink.gif
повуци ручну.
животот е како тркало денес си горе,а утре доле.мисли за утрешнината.

Се се истребува.......па и мечките.

Samo poveli, mozes da probas. Eve veke ne znam koj pat vi e, ali neuspesno. Samo taka, ucete od srbite, pa ke se vidime za nekolku godini...

Mislam deka zaboravivte koga zaedno so srbite nasila iseluvavte albanci za Turcija, od Kosovo i od Makedonija. Pa sto sakate uste?!

Bujrum, koga sakas. Eve veke ne znam koj pat vi e, ali neuspesno. Samo taka, ucete od srbite, pa ke se vidime za nekolku godini...

Ќе видиме......да е жив и здрав МАКЕДОНСКИОТ НАРОД.......за требење мечки,не е проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom