Машко со долга коса ?

Y

Young J

Гостин
Ја имав порано долга коса а не слушам рок или метал :) а сеа сум нон топ кец ишишан:wink:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.661
Поени од реакции
1.293
И јас имав прилично долга коса, али не значи дека слушав рок или се дрогирам,не дај боже,али више ми скурчи и сега само кратка коса носам.

Г

Господ

Гостин
Машко со долга коса е прав маж!
Штета шо ја не сум...мајка ми ме спречува во тоа:nerv:
Башка...кој не слуша метал ќе гори во пеколот!

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Машко со долга коса е прав маж!
Штета шо ја не сум...мајка ми ме спречува во тоа:nerv:
Башка...кој не слуша метал ќе гори во пеколот!
Иако ќе ме бришат јас да си пишам пред спиење онака...

Кој слуша метал пие крФ, спие по подруми со стаорци, јаде живо јагнешко и пали крстови, има мрсни коси ветар да ги носи! (лет 3 стајл имбах!)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Наркомани се ами како освен М. сите други металци се глупи како точак :icon_lol:.
Па не знам јас лично никогаш долга коса во животов сум немал секогаш кратко сум бил стрижен.

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.:toe: иначе ја сум кец шишан:pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.
:tapp:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Абе уше не сум почнал да се дроговам, ко ќе почнам ќе ги пуштам космиве и ќе ви кажам дали ми стои.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Многу чудни предрасуди се изначитав. Нема некаков критериум за тоа дали некој треба да има долга коса или не. Јас иамм долга коса, слушам метал, ама тоа нема врска едно со друго, и кога не сум слушал метал ми се допаѓал тој имиџ.
Читам горе, некој пишал дека само металци и педери носеле долга коса. Во напредните општества модерно било судии, правници и други високи лица да имаат долга коса или перика со долга коса, неколку векови наназад, ако биле женети и ако не биле педери, сигурно биле металци во 16 век.....?!..:tapp:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
деца абе и јас има долга коса на времето... металец бев.. па маици црни... шо ти знам јас таму.. али нит пушев нит пиев... а сите ми кењаја... сеа сум кец шишан ... сакам пак да пуштам коса али ме мрзи мн треба да се чека.. плус то и парите за машинкава џабе ке ми одет... :) аа да и полесно е за одржавање вака ... земасх си се поминуваш со влажно марамче и тераш 2 недели гајле немаш!!!

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
ми се свиѓаат машки со долга коса,али не многу долка онака средна должина,на степен со шишки на страна...awww:pipi:
еве и фотка на каква коса мислам(баш ваква)
:pipi::pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom