Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имав порано долга коса а не слушам рок или метал :) а сеа сум нон топ кец ишишан:wink:

И јас имав прилично долга коса, али не значи дека слушав рок или се дрогирам,не дај боже,али више ми скурчи и сега само кратка коса носам.

Машко со долга коса е прав маж!
Штета шо ја не сум...мајка ми ме спречува во тоа:nerv:
Башка...кој не слуша метал ќе гори во пеколот!

Болдираното.

Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.

Иако ќе ме бришат јас да си пишам пред спиење онака...

Кој слуша метал пие крФ, спие по подруми со стаорци, јаде живо јагнешко и пали крстови, има мрсни коси ветар да ги носи! (лет 3 стајл имбах!)

Наркомани се ами како освен М. сите други металци се глупи како точак :icon_lol:.
Па не знам јас лично никогаш долга коса во животов сум немал секогаш кратко сум бил стрижен.

долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.:toe: иначе ја сум кец шишан:pipi:

Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.

:tapp:

Абе уше не сум почнал да се дроговам, ко ќе почнам ќе ги пуштам космиве и ќе ви кажам дали ми стои.

Многу чудни предрасуди се изначитав. Нема некаков критериум за тоа дали некој треба да има долга коса или не. Јас иамм долга коса, слушам метал, ама тоа нема врска едно со друго, и кога не сум слушал метал ми се допаѓал тој имиџ.
Читам горе, некој пишал дека само металци и педери носеле долга коса. Во напредните општества модерно било судии, правници и други високи лица да имаат долга коса или перика со долга коса, неколку векови наназад, ако биле женети и ако не биле педери, сигурно биле металци во 16 век.....?!..:tapp:

деца абе и јас има долга коса на времето... металец бев.. па маици црни... шо ти знам јас таму.. али нит пушев нит пиев... а сите ми кењаја... сеа сум кец шишан ... сакам пак да пуштам коса али ме мрзи мн треба да се чека.. плус то и парите за машинкава џабе ке ми одет... :) аа да и полесно е за одржавање вака ... земасх си се поминуваш со влажно марамче и тераш 2 недели гајле немаш!!!

ми се свиѓаат машки со долга коса,али не многу долка онака средна должина,на степен со шишки на страна...awww:pipi:
еве и фотка на каква коса мислам(баш ваква)
Teen-men-hairstyle-with-long-bangs_fashion-hairstyle.jpg
:pipi::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom