Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
мене најискрено ми е сеедно ... некогаш ми се допаѓаат и оние со кратки коси а почесто се случува да симпатизирам некој со долга коса ...можи причината е тоа што машките кои се со подолга коса барем тие шо ги имам сретнато/ запознаено се похаризматични .. поживи помалку се плашат од осуда од опшеството и не знам .. ..такви некои работи ..па сакаат да тераат обратно од реката па наместо кратка коса симбол на машките тие ја носат догла.. истото го мислам и за женските со кратка коса ... Секако дека ова не мора да важи за секој .

Друга работа заради која повеќе ме привлекувале машки со долга коса е тоа шо.. долгата коса им дава некако поблаг израз на лицето ... помили се :smir:

Ама ништо од ова не мора да значи има машки на кои што многу убаво им стои кратка коса :vozbud:

јас во 8-мо имав апла дугачка коса скоро до лактови и се ишишав и сите ми викаат болје ми стои кратка ама мене уште ми е жал за косата:nesum:

зависи на кого како...не сакам машки каде челото му е многу големооо..

јас во 8-мо имав апла дугачка коса скоро до лактови и се ишишав и сите ми викаат болје ми стои кратка ама мене уште ми е жал за косата:nesum:
И јас исто али ми поминува меракот со оглед на тоа колку тешко ја израснав.Тешко дека па ке се деси тоа

...Има дечки што стварно има стои онака подугачка коса..или некоја шишка...Некои косите ги носат како што им наложува стилот кој го негуваат и сл.!
Али сепак јас повеќе сакам кратка косица...што би рекол Rossi 46 златна тројка:pipi::helou: Такви момци се посекси

Si[M]onA;3114935 напиша:
...Има дечки што стварно има стои онака подугачка коса..или некоја шишка...Некои косите ги носат како што им наложува стилот кој го негуваат и сл.!
Али сепак јас повеќе сакам кратка косица...што би рекол Rossi 46 златна тројка:pipi::helou: Такви момци се посекси
За кого како,секој има различен вкус :smir:

е да бе...еден ден со другарми идам дома..а он у глаа е како битлс.. и стои он пред врата и баби од таму вика : Синее која е таа момичка, нема да ме запознајш со неа?

умревме од смеење

хехе...македонска верзија на светот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom