ПОГЛЕДНЕТЕ КАКОВ ЛИДЕР ЈА ВОДИ СДСМ!

Сељо макарони е, тоа е докажано.
Неможам да го трпам веќе, ебате криминалецот.

Не сум партиски определена... и пак не ми беше смешно.
:toe:
Па тоа ти викам. Само на вамаровците им пречи, искрено нема ништо смешно ајде нека кажат каде е смеата и ние да се насмееме?

Ова тема беше fail уште од старт. Пошто модераторите ради некоја причина уште ја немат фрлено в канта дај да не пишиме поќе коментари овде и нека пропадни.

Спам4е.

/////////////////////////// Мразам политика :jaj::pipi::kesa::salut::smir::pusk::tv:

Не сум партиски определена... и пак не ми беше смешно.
:toe:

Смешно е на некои луѓе кои имаат блага ретардација изгледа....ма не е ни тоа. Друго е изгледа...

Хахаха...една работа ме насмеа многу повеќе отколку ова безвезно клипче....

А тоа е...што наеднаш се појави инвазија од подржувачите на овенати ружи....ко комарци на светло се собравте....а во "политика и вести" ко дезинфекција да има направено па сеа ни еден од вас не припарува таму....

Не за друго...остајте и не му реплицирајте на Мијалков и ќе отиде темата у канта,овака џабе!!!
:tv:

Хахаха...една работа ме насмеа многу повеќе отколку ова безвезно клипче....

А тоа е...што наеднаш се појави инвазија од подржувачите на овенати ружи....ко комарци на светло се собравте....а во "политика и вести" ко дезинфекција да има направено па сеа ни еден од вас не припарува таму....

Не за друго...остајте и не му реплицирајте на Мијалков и ќе отиде темата у канта,овака џабе!!!
:tv:

Исфрустрирани се за лидерчето-педерчето

Доказ, Цеца. :D

Јордан Мијалков, ај ќе пораснеш уште малку. Па за вреќа брашно ќе гласаш за билокој. :tv:

Исфрустрирани се за лидерчето-педерчето

Ма нека биде педерче или мрсулче сепак ова е дијалект и ако се смееш за тогаш стварно боледуваш од една болест наречена Партиско слепило која не се лекува.

E каков лидер бе???
"Овде дојдовме со пичина". Или" втевме втевме тоа лебот едно 5 минути".Види ти кој го води ВМРО.

Вие може да му се фатите на Заев и компанија од СДСМ затоа што тие се за вмро Ораторишта како Цицерон. А не оној Хорхе да збори незнае и се пали како кибритче и грујо со својата Позната Р и Л. Кој е тука сељак а сељак еден.

леее врие од комуњари тука, а? :) ај прекинете со политика на форумов.
мислам дека во правилникот го пишуваше тоа, да не почнам да спамирам со репорти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom