Иванов ќе бира советник Албанец

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Иванов ќе бира советник Албанец со Али Ахмети

Во кабинетот на новоизбраниот претседател Ѓорге Иванов, ќе има место и за советник Албанец.

Се работи на екипирање на неговиот кабинет, но се уште не се објавуваат имињата на евентуалните советници. Кој ќе биде советникот Иванов ќе одлучи по консултациите со лидерот на ДУИ, Али Ахмети.

„Набрзо ќе реализираме средба со претседателот на ДУИ, Али Ахмети, така да, се ќе биде во ред“, рече новоизбраниот претседател.

Иванов уште еднаш повтори дека е избран за претседател со помош на гласовите на Албанците.

„Јас сум избран од сите граѓани, бидејќи гласањето беше тајно и не знаеме кои гласови и од кого беа за мене. Јас го освоив мнозинството, го постигнав цензусот, ја имам легитимноста. Многу мои колеги Албанци, ми се јавија да ми честитаат за победата, исто и голем дел од академската заедница и на сојузот на студентите Албанци, изразија поддршка за мојата кандидатура, и гласале за мене“, додаде Иванов.

Извор:http://alsat-m.tv/mk/index.php/vesti/zemja/12242.html

И како што реков АЛБАНЦИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОЗИТИВНО ИЗНЕНАДЕНИ од НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ...

Работите почнаа да се движат во таа насока и тоа е добро така...

Од друга страна добро е што Иванов после изборот не е оспоруван од Албанците иако многумина не гласаа...

Мене нека ме избере, нема да згреши:)

И онака сум слободен граѓанин...

Само Ахмети нека не му предложува аман... Неговите предлози се катастрофални... пример Буџаку...

Само Ахмети нека не му предложува аман... Неговите предлози се катастрофални... пример Буџаку...
Пристрасен си не може

имам пријатели Албанци .... многумина се разочарани од политиката на ДУИ.

хазби лика ако се прашува дуи )) нели сега тој нема функција.

мене да ме прашува нека ја земе теута арифи за советник

А кој „САЛАМ„ ќе се кандидира за да ИЗГУБИ...???

Инаку во право си има на Форумот КВАЛИТЕТ за советници...

е ако де што има врска дали ќе биде Албанец или не, поважно е да има способност и знаење за извршување на функцијата советник, а каква националност има воопшто не е важно:toe:

хазби лика ако се прашува дуи )) нели сега тој нема функција.

мене да ме прашува нека ја земе теута арифи за советник

Го ЧУВАТ за МИНИСТЕР...

Моја ЖЕЛБА е ТЕУТА АРИФИ ама мислам дека таа не се бави со таков вид на политика ...

е ако де што има врска дали ќе биде Албанец или не, поважно е да има способност и знаење за извршување на функцијата советник, а каква националност има воопшто не е важно:toe:
уфф што сакам 23 годишни девојки па тоа + паметни

он топик
е има врска де,па зашто пукаа они у 2001,за права

Ќе бира советник Албанец или ќе бира советник од ДУИ (или по совет на Али).

Ако го бира по совет на Али, ова не е добро. Подобро е првото т.е. да бира советник Албанец.

Кој ќе биде советникот Иванов ќе одлучи по консултациите со лидерот на ДУИ, Али Ахмети.

Катастрофа. Прво па ќилаво.

Ќе бира советник Албанец или ќе бира советник од ДУИ (или по совет на Али).

Ако го бира по совет на Али, ова не е добро. Подобро е првото т.е. да бира советник Албанец.

Претседателот е ВРХОВЕН КОМАНДАНТ и затоа веројатно му треба СОВЕТНИК „ВО УНИФОРМА„, а мислам дека покомпетентен во таа обаст од АЛИ тешко да ќе најде...

уфф што сакам 23 годишни девојки па тоа + паметни

он топик
е има врска де,па зашто пукаа они у 2001,за права
и што сега, Албанецов ќе го советува Иванов да ја повтори 2001 и овој одма ќе го послуша:pos2:

он топик- па чекајте да видиме кој ќе е, и како прво дали е вистина ова, па после ќе коментираме:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom