ЕЛВИС БАЈРАМ: Ќе се запишам во средна школа.

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
’’Јас немам високо образование, ама имам уличен факултет. Па мојот противкандидат Курто Дудуш има завршено само четврто одделение.’’

Ете барем е подобар од Курто. Уличен не уличен има и факултет а овој е со четврто.

Заебавајте се.

Ќе не има на вести.

После и филм ќе направат според ова,а и богами Оскар ќе земеме.
Кога веќе има филм за чистач кој мора да полага матура и редовно се врти на Телма.

Затоа,да го поздравиме екстра потегот на Бајрам да ја промовира Македонија во светски рамки!

Ќе му донираме книги или сам ќе ги купува?

Заебавајте се.

Ќе не има на вести.

После и филм ќе направат според ова,а и богами Оскар ќе земеме.
Кога веќе има филм за чистач кој мора да полага матура и редовно се врти на Телма.

Затоа,да го поздравиме екстра потегот на Бајрам да ја промовира Македонија во светски рамки!

Slumdunk millionaire 2

Мора да се почитуваат законите за задолжително средно образование.Сега неможе Амди да рече дека нема пари да го прати синот у школо.:tapp:

Имаше и еден Ром што завршил на Харвард,мислам дека пред неколку години беше градоначалник и на Шуто Оризари. Ако го знае некој името .... :wink:

A sto sredno ke se zapisuva maliot nekoe usmereno ili opsta gimnazija?

Па најдобро би му било гимназија ...
Од кај знаеш може ќе му тргне учењето па ќе сака да студира...а со гимназија ќе има поголем избор...

А стварно че се запише у средно или све ова е на жими мајка????

Вика ке идел вонредно зашто немал време за редовно. Аман бе 30 и нешо години има а сака редовен ученик да биде...:jaj:

Вика ке идел вонредно зашто немал време за редовно. Аман бе 30 и нешо години има а сака редовен ученик да биде...:jaj:
Нека почека една година таман некое од децата ќе му појде во средно и ќе учат заедно а и само едни книги ќе купат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom