ЕЛВИС БАЈРАМ: Ќе се запишам во средна школа.

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа затоа го отвораа новото школо во Шутка :nesvest:

ја не знам што се глупирате со факултети....требаше сите у политика и до сеа ќе бевме градоначалници и советници ако не повеќе :helou::helou::helou:

Гарантирам дека на овој чекор Амдиџуниор го има потикнато владината кампања....знењето е сила.Толку ли е тешко да се стават бре некакви критериуми...барем за градоначалниците.:tapp::tapp:

џабе школа џабе све циган си е циган хахахаххаа

Ова не е за смеење, ова е за плачење. Жалосно е какви луѓе ни ја водат политиката во Македонија.

Елвис освен тоа што е најбогат , најубав (на татко) , и најградоначалник на Шутка веројатно сака да биде и најобразован...

Инаку не е точно дека нема школувани Цигани , вчера гледав на ТВ едно типче (циган)на постдипломски...
Само тој што човекот не беше од Шутка...Таму не виреат ТАКВИ...

Елвис освен тоа што е најбогат , најубав (на татко) , и најградоначалник на Шутка веројатно сака да биде и најобразован...

Инаку не е точно дека нема школувани Цигани , вчера гледав на ТВ едно типче (циган)на постдипломски...

Пред неколку години кога беше недела на ромите(или така некако) кажаа дека во цела Македонија имало само две ромки со завршен факултет, и двете од Делчево
А машки имало повеке

Ми беше чудно да се само две, ама ај...:toe:

Пред неколку години кога беше недела на ромите(или така некако) кажаа дека во цела Македонија имало само две ромки со завршен факултет, и двете од Делчево
А машки имало повеке

Ми беше чудно да се само две, ама ај...:toe:

Djulistana Jumerovska mazena Markovska (bivsha pratenichka vo Mak.sobranie) e romka zavrshi medicina devedesetite. Ima dosta romi koi zavrshile visoko obrazovanie.

Едно од најоригиналните ветувања на еден нов градоначалник: ќе се запишам во средна школа!

Мене померак ќе ми бешеш да тепаше неговиот противник Курто Дудуш, не ради друго туку ради името да му го кажуваат по јазвните гласила.

:pos2::pos2:И после сакаме да влеземе во НАТО И ЕУ со неписмени политичари и градоначалници кои немаат ни средно образование тоа е ТРАГЕДИЈА.

Чудно...како не му се јавил до сега Доктор Бојо....да го "докторира" ova бајрам цигојнево...???? :)

Нека се запише бе бар ќе знае да си го напише името:):smir:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom