Мислев само на 13та епизода.Masters of horror е американска серија и ја имаат оригинално давано во САД.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев само на 13та епизода.Masters of horror е американска серија и ја имаат оригинално давано во САД.

И она што најмногу ми се допаѓа - еротските сцени, а ги има доста 

Un Paso Adelante Знам дека е шпанска ама нема врска со другите шпански
![]()

Главен лик е Џорџија,девојка која на 18 години умира. Нејзината душа пред да умре ја земаат таканаречените косачи, или познати како gream reapers. Tаа станува дел од тимот. На почетокот и е тешко да се прилагоди, самиот чин го сфаќа како еден вид убиство, за подоцна да разбере дека и смртта е еден дел од секојдневието и природниот процес на одвивање на нештата. Добива на пост ит ливче, име и презиме, место и време на “косење“. Се` што треба да направи е да се појави таму во точното време...

^ Оф топик: А да се отвори нова тема само за Six Feet Under, каде што ќе може да коментираме
Се согласувам дека серијата е феноменална, ама е многу реална и за некого може да е тешка за варење. Сепак, првата епизода ќе ви е малце чудна зашто досега немате гледано такво нешто, ама веќе со наредната ќе видите како ќе сакате да ја гледате
Јас имам изгледано 2 сезони, ова лето планирам и преостанатото да го изгледам.
и јас мислев дека нема да ми фати око, дека обожавам драм ама имам малку специфичен вкус. Ама оваа уште од првите епизоди ми влезе под кожа. Инаку да признаам, општо од филм/серии само на оваа имам плачано. se05ep10. Страшно емотивна драма, за поклонување. Ама како што кажа Psy неможе секој да ја свари.Mислам дека имаше тема за Six Feet Under, отворена од мене..ама неможам да ја најдам![]()