How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Пола-пола беше последнава.
Посебно она со Лили и Робин за сепарето wtf, преглупо.

Пола-пола беше последнава.
Посебно она со Лили и Робин за сепарето wtf, преглупо.

А караницата помеѓу Барни и Маршал... попретцизно моментите со сликите? :pos:

^ Тоа е пола-полата, тоа беше епик.

Пред 4-5 дена почнав да ја гледам, иако бев мошне скептик во врска со серијава. Ама сега.. Whaaaaaaaaaaat up! :D
Многу е фаца, многу, многу, многу ми се бендисва посебно Барни! :)))

Шо бе веќе ни за новиве епизоди не се коментира.....и тоа на крај на сезоната?
Тапа новава епизода, сезонава имаат една добра, па после 2-3 лоши.

Мене ми беше добра последната епизода :) Инаку обновена е за 7ма и 8ма сезона. А утре финалето на 6та.

ја гледам редовно на Фокс Лајф, јаки се посебно Барни :pos:

Добар крај.

Незнам дали јас премногу очекував од оваа епизода поради името ... знаејќи дека предизвиците секогаш им се луди... али и оваа не беше ништо посебно како и претходната... работата е што уствари немаше предизвик :)
Единствен интересен дел ми беше делот со цвеќето :) и погрешната мајка

Незнам дали јас премногу очекував од оваа епизода поради името ... знаејќи дека предизвиците секогаш им се луди... али и оваа не беше ништо посебно како и претходната... работата е што уствари немаше предизвик :)
Единствен интересен дел ми беше делот со цвеќето :) и погрешната мајка

Алудирав на 5те последни секунди од епизодата.:) Тоа ме погоди најмногу.

Ајде сега.....Робин, Нора или некоја трета :)

Само што ја завршив и 6та сезона. Една од најдобрите серии што сум ги гледал. :)

Neil Patrick Harris има близначиња! Ѕверчиња, машко и женско. Го гледав на David Letterman. Отворен тип, многу геј шеги. Ѕвер! О, и ќе ги води Tony awards на 12ти.

Neil Patrick Harris има близначиња! Ѕверчиња, машко и женско. Го гледав на David Letterman. Отворен тип, многу геј шеги. Ѕвер! О, и ќе ги води Tony awards на 12ти.

И лани ги водеше.

Иначе, навивам за Робин. Иако серијата опадна на квалитет дури Барни и Робин беа пар, некако ги сакам заедно. Нора ја избација од поплава. Мразам кога во серии ќе донесат некој од страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom