- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 1
Влегувате во бутик,и ви затребува број..викате една од вработените,и ти се понаша и ти врти очи..дали после тоа би го купиле тоа што сте го барале?
или
(од денеска случка)
Бев на шопинг со другарки..
И другарка ми имаше евра во неа...и таа на каса што беше,и се испонаша демек оди смени ги парите...ама како ме изнервира,ме изваде од патики.
А после тоа сакав да платам јас и ја имав картичката од татко ми(малолетна сум) и ми вика:"Твоја е?" и и викам на татко ми...и ми вика оди истај си пари..и ја гледам оваа со полни очи..ми идаше да ја убијам страшно...сфаќам дека сум мала за тоа,ама ниакде до сега не ми направиле проблем кога купувам сама со картичка...
Дали сте имале вакви случки?
Како постапивте?
Фактички опишете ни што се деси..
:helou:
или
(од денеска случка)
Бев на шопинг со другарки..
И другарка ми имаше евра во неа...и таа на каса што беше,и се испонаша демек оди смени ги парите...ама како ме изнервира,ме изваде од патики.
А после тоа сакав да платам јас и ја имав картичката од татко ми(малолетна сум) и ми вика:"Твоја е?" и и викам на татко ми...и ми вика оди истај си пари..и ја гледам оваа со полни очи..ми идаше да ја убијам страшно...сфаќам дека сум мала за тоа,ама ниакде до сега не ми направиле проблем кога купувам сама со картичка...
Дали сте имале вакви случки?
Како постапивте?
Фактички опишете ни што се деси..
:helou: