Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Латас е цар.му симнувам капа...
Ретки се такви луѓе што имаат муда јавно да ги лупаат од земја комуњарските ѓубриња..
Новинар во вистинска смисла на зборот,браво царе:vozbud:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Ajde be nekoj dajte nekoj detali jas ne gledav pa bas sakam da znam za sto stanuva zbor ili barem objasnete.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Дајте линк, баш ме заинтересиравте, да видам што има да каже човекот.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ajde be nekoj dajte nekoj detali jas ne gledav pa bas sakam da znam za sto stanuva zbor ili barem objasnete.
Ги смачка комуњарива како гомна посерени,партали...којзнае колку кривични ќе добие сега..:pos2:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Не се работи за имање муда туку за немање мозок.
Инаку емисијта не ја гледав не знаев дека ќе биде он гостин инаку ќе ја пратив па може некој да каже кој беа најсветлите моменти во шоуто?
Па кога не си гледал што не ќутиш?
Па уште гласал на Анкетата а не ни го гледал.
Код:
Тешка будала,која е политички платена да ги јаде овие трици а при тоа се е лага што зборува

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Само заради тоа што многу пати до сега се лупал од земја и пак преживувал и не знае ни самиот од кај му влегува, а од каде излегува, не можам да поверувам во неговите искрени намери.

Ко првин сабајле треба минимум една кривична пријава да го чека како првин за јавното заканување, ако за ништо друго ... не го ценам ко новинар па против кој сака нека зборува тоа не ми го менува мислењето за него.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Само без препукавање тука, плиз, ме интересира што кажал и тешко ми е да ве пратам ако се препукавате.

CharlesBukowski

coito ergo sum
Член од
5 декември 2008
Мислења
107
Поени од реакции
2
Многу ми беше интересно она:
Срџан Керим нека не ми продава муда за бубрези, он е Турчин (пошто татко му е турчин - така вика Латас, по татко се гледало), а во следната реченица: Јас сум Македонец, татко ми е Србин, а мајка ми Македонка.
:kesa::tapp::kesa::tapp:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
А што кажал Латас?

Нешто линк на чујам ако може.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
не сум ја гледала емисијата, но знаејќи го Латас можам да претпоставам што кажувал. Тој е новинар без влакна на јазикот кој не бира ни средства ни методи, само да биде со власта.
Се сеќавам порано кога исто вака ги бранеше Сдсм, еден роднина кој е до коски сдсмовец се колнеше во него, само вестите на Сител ги гледаше, едноставно Латас му беше идол. Но самиот Латас не знае колку тогаш на Сдс, и колку сега на Вмро му штети со тоа. Не може да се контролира човекот и колку и да е вистина тоа што го зборува, луѓето не го сфаќаат сериозно, зошто на таков начин се има поставено:toe:
Латас е приказна сама за себе и не треба толку да му се обрнува толку внимание

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Latas ti e teska patologija, navreda za sekoj normalen covek, go podrzuvaat samo nepismeni i zaslepeni luge. Negoviot domakin Janko vo petokot gi okarakterizira protestantite na plostad kako pederi ateisti i slicno. Spored mene i dvajcata ne bi postoele dokolku Makedonija e normalna drzava.

Само без препукавање тука, плиз, ме интересира што кажал и тешко ми е да ве пратам ако се препукавате.
Od otvoreni zakani kon Frcko " ako go nacekam u nekoj ulaz glavata ke mu ja skrsam" do navredi kon site forumasi i blogeri koj ne go podrzuvaat negovoto dudlanje na vladejacki penisi.

Член од
5 март 2009
Мислења
40
Поени од реакции
1
Алал да му е на човеков,кажа работи што ниту еден политичар ни аналитичар нема муда да ги каже,закон.Нажалост се од точка до запирка ја отсликува политичката слика кај нас.Само не знам како излегол од тв зошо комунистите на крст ќе го распнат после сето ова.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Od otvoreni zakani kon Frcko " ako go nacekam u nekoj ulaz glavata ke mu ja skrsam" do navredi kon site forumasi i blogeri koj ne go podrzuvaat negovoto dudlanje na vladejacki penisi.
Јас мислам дека подобро прашање за темава ќе беше

Дали е Латас ментално здрав?
(па да глсавме да или не)

Ама тоа е денес секој може да биде новинар, а никој изгледа нема чуено за професионална етика.

Kajgana Shop

На врв Bottom