Не се работи за имање муда туку за немање мозок.Уф човекот се изнакажа работи кои ретко кој можеше да собере храброст да ги каже. Дали се вистина или се лага сепак тоа што го кажа е премногу скандалозно за на медиум. Иако беше тотално невкусно и без грам култура и ниту трошка елегантно сепак можам да кажам дека човекот има муда.
Ај на кратко ако може да ми кажеш поопширно, затоа што не гледав, каква врска има ќерка му на Латас со ова?Мене ми беше многу интересно посебно делот кога се изнервира Латас. Се изненадив се што кажа, а можеше да се види дека и Јанко остана позинат. Латас е во право што се лути за ќерка му, ама не треба вака јавно да се заканува и да избувнува според мене. Јанко му вели - Абе ти јавно се закануваш, Латас - Јас не велам ќе го убијам, туку ќе му ја скршам главата кога ќе го видам.![]()
Па кога не си гледал што не ќутиш?Не се работи за имање муда туку за немање мозок.
Инаку емисијта не ја гледав не знаев дека ќе биде он гостин инаку ќе ја пратив па може некој да каже кој беа најсветлите моменти во шоуто?
Ај на кратко ако може да ми кажеш поопширно, затоа што не гледав, каква врска има ќерка му на Латас со ова?
Ќерка му на Латас е последна година на Архитектонскиот факултет и нејзини другари присуствувале на протестот, таа неможела да стигне( не кажа зошто ). Латас го заболело како родител тоа што студентите биле злоупотребени на најлош можен начин за политички цели и се изнервира многу, упати навреди до главните виновници и кажа дека ќе ги истепа кога ќе ги сретне, ќе им ја скрши муцката и слично. Јанко кажа никогаш не го видел таков.Ај на кратко ако може да ми кажеш поопширно, затоа што не гледав, каква врска има ќерка му на Латас со ова?