A бе некој не гледа.Да да, А можеби поради слепилото, што не гледате дека е тоа целта.
Уште не си отишол ????Ти нормален ли си што тоа и каде го пишуваш?
Има модератор тука?
И обајцата потекнуваат од иста “интернационала“,ја нарекуваат уште и ЦИОНИСТИ,нешто што кај нас го познаваме како соросоиди во последно време.Вакви и слични акции се составен дел во динамиката на планот па им преостана уште да можат да предизвикаат поларизација помеѓу Македонските Христијани.Тестот беше успешно завршен,терминот идеално испланиран,а реакциите итоа (од мравка СЛОН) допрва ќе следат од планерите на Мојсеј-2 планот.А ти одлучи се, или го подржуваш Хитлер или Мојсеј 2, нема друга алтернатива во случајот
Или има, новата интернационала ???
жУште не си отишол ????
Па добро бе до кога ќе ве учат, а ништо да не научите. Немора скроз мозокот на пасење, можеш да го користиш, на пример да ти текне да тркнеш до штаб кога не ти е јасно нешто.
Абе ти си се предал, а уште не си се испилил. Невестата е невеста, ама кога си венчан за Македонија, развод знаеш што е ??? Кини пасошот, заборави Македонски и да те нема.A бе некој не гледа.
И шо е тоа важно кој уствари,да те прашам?
Ништо битно не менуе.
Тоа ти е исто ко да се прашуеш со невестата од кога е јасно дека сте стигнале до развод кој е крив.
Ефектот... после цело тафтабичење остануе ист.
Развод... ме разбираш. :wink:
Добро бе не се пали ко млад мајмун. Не мора ти да ми кажеш дека сум сељак за да знам што сум. Сељак сум и тоа тежок и се гордеам со тоа.ж
Пошто навалуваш..
Јас немам никаква партиска книшка.. тоа можеме да го провериме без проблем..
Само не сум сигурен дека и кај тебе е истото ..
И не ми кажувај ја да си идам,на татко ти да не е форумот?? Или ова е надополненине на темата.. неможе секој да коментира она што сака ?
Ако имаш нешто да ми кажеш за баскет има друга тема,повели таму и ке ти одговорам..
Нема потреба да се палиш толку,ја знаев дека ти си сељак ,ама на ваков начин на кој што се обракаш ,сега и сите други го дознаа тоа.
Непоправлив си нема штоИ обајцата потекнуваат од иста “интернационала“,ја нарекуваат уште и ЦИОНИСТИ,нешто што кај нас го познаваме како соросоиди во последно време.Вакви и слични акции се составен дел во динамиката на планот па им преостана уште да можат да предизвикаат поларизација помеѓу Македонските Христијани.Тестот беше успешно завршен,терминот идеално испланиран,а реакциите итоа (од мравка СЛОН) допрва ќе следат од планерите на Мојсеј-2 планот.
П.С.:Инако не сум ги поддржувал ни еден,иако останав помалку беспомошен во таа борба против споменатите од тебе,гледајќи како алтернатива скоро и да нема.
Македонија пред граѓанска војна.
Така ми мириса.
Враќање нема назад.
Поделбата меѓу оние 25% и 13% ќе не отера во неповрат.
Меѓу оние кои поттикнуваа на контра протест е и Јанко-јади бурек.Види кој потикнува на контра протест..
Мислиш дека твоите деца подобро ќе живеат во држава во која некој ќе им го спори правото на сопствено мислење ?И да знаеш, кривците не се бараат за да јас си ја исполнам мојата суета, туку затоа да се осигурам дека моите деца ќе живеат во една поинаква Македонија. Па ако треба ред по ред сите да се обесат на тој плоштад.
Ебате иднина изградена врз трупла на плоштад.Па ако треба ред по ред сите да се обесат на тој плоштад.
Кој тука збори за право на мислење??? Нека си мислат што сакаат, и нека му ја мислат исто така.Мислиш дека твоите деца подобро ќе живеат во држава во која некој ќе им го спори правото на сопствено мислење ?
Ни јас, ама после 18 години гледам дека е неминовна.Ебате иднина изградена врз трупла на плоштад.
Таква иднина јас не посакувам.
Ако дојде до тоа да се бесиме на плоштад, Македонија нема иднина.Ни јас, ама после 18 години гледам дека е неминовна.
А поентата од контекстот на твојот патриотски говор е...?Туку гледам си излезен веќе од контектстот на мојот патриотски говор
Епа извини, во заблуда сум бил кога мислев дека ќе можеш да ни објасниш некоја поента од твоите говоритака да, ај молим те, најди некој друг за драпање, остај ме мене раат.
Кој ти рече да се бесиме ???? Кај читаш ти да се бесиме ????Ако дојде до тоа да се бесиме на плоштад, Македонија нема иднина.
Ќе не решат за 5 минути у тој случај..
Па прави си ја бе џонтра...Ни јас, ама после 18 години гледам дека е неминовна.