TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
i za nivnite sledbenicismrt za sorosoidte
i za nivnite sledbenicismrt za sorosoidte
Од двата. Сдс ги искористи студентиве, Вмро во име на вера ги истепа. Се на се лоша слика.se prasuvam od koj partiski restoran izleze ovoj specijalitet,ke se prasuvam uste nesto so si mislat tia sega si glasale za vmro i za grujo so li pravat sega koga jadat kotek od svojot tatko na nacijata
Удар назад: ДА ЖИВЕАТ СОРОСОИДНИТЕsmrt za sorosoidte
Хахаха, Рамадане :pos2::pos2::pos2:Сакате да кажете дека еден од огранизаторите на мирните протести за неменување на името на Р.Македонија, е соросоиден и е момче на камуфлажа, кртот на ланските протести?
Кој се какви лајнари не испопишаа на темава, не испојадоа гомненици, не земајќи во предвид дека иаме имформатор од прва рака, т.е. еден од оние што протестираа.
Да живее АТЕИЗМОТ, да живее СЕКУЛАРИЗАЦИЈАТА!
Ova da im go kazes doma ne mene, ovoj protest e cista manipulacija na Milcin i kompanija, taka da ako nekoj bil glup pa nasednal i dobil po zabi toa ne e moj problem, Milcin e sinonim na gubre i ako nesakas po zabi sediУдар назад: ДА ЖИВЕАТ СОРОСОИДНИТЕ
Унутра во топик:
Кој е проблемот со Соросоидните? Која е конекцијата нивна со денешните протести, упс вчерашните 4 саат саба саба сме биле.
Сакате да кажете дека еден од огранизаторите на мирните протести за неменување на името на Р.Македонија, е соросоиден и е момче на камуфлажа, кртот на ланските протести?
Кој се какви лајнари не испопишаа на темава, не испојадоа гомненици, не земајќи во предвид дека иаме имформатор од прва рака, т.е. еден од оние што протестираа.
Дури некој сноб, мал, навлезен и неизлезен од филм 2001, носејќи ник на животно, почна да маневрира, да нагаѓа, дека еве баш оние што протестирале биле оние носеле знамиња на грчка патријашија... Па па па, простаче малечко. Оние се дивјаците пиле, дивјаците, на кои наликуваш ти, и еден добар, крупен број на овие форумџии тука, кој не знаат што читаат, слушаат, па на крај јадат..
Срамота!
Да живеат соросоидите, оти тие ќе ви дојдат до АК вас, сељаците!
Да живее АТЕИЗМОТ, да живее СЕКУЛАРИЗАЦИЈАТА!
Абе да живее МИЛЧИН, да живее СЕРПИКО и сите оние кој биле, се и ќе бидат против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!Ova da im go kazes doma ne mene, ovoj protest e cista manipulacija na Milcin i kompanija, taka da ako nekoj bil glup pa nasednal i dobil po zabi toa ne e moj problem, Milcin e sinonim na gubre i ako nesakas po zabi sedi
ponastrana od nego.
Во Тетово се изгради или рекоонструираше Џамија, ако добро се сеќавам со државни пари. И не протестираше ниеден Албанец против тоа, чудно нели?против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!
.
Ne osekam potreba da karam albanski majki kade nema potreba, mozam da vlezam vo diskusija os albanci samo ako e vo prasanje Makedonija a ne kako tie sto gi branis koj se zavakaat so albancite i koga ke stane zbor za Kosovo ili srbija nesto sto ne me boli kurov sto stanuva tamu.Ич не ме радува. Делам држава со тебе. Тоа е лошо.
Моите деца, потомци, ќе делат држава со тебе. Не чини. Не чини да се дели држава и со такви како тебе! Генерализирам, не ме кур боли кој е, од каде е.
Ме чуди само како не ги "окриви" Албанците за ова денешното, упс секако, сега има и втори дежурни виновници... СОРОСОИДИТЕ...
Малку да стивнат шиуптарските мајки, кој се карани и пцуени од паликуровци и сељаци...
Абе да живее МИЛЧИН, да живее СЕРПИКО и сите оние кој биле, се и ќе бидат против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!
И за ова Албанците се криви!
Ма, ме заболе бе, за сељаци, Албанци, соросоиди и слична стока која може да се сретне на секој чекор. Ако не сакаш твоите деца со моите деца да делат, ајт оди од кај што си дошол (сигурно тебе ти се попресни сеќавањата за родните краишта од мене). Немој да се појавуваш таму кај што те нема, ниту пак некој те повикал да одговараш за бељја што не си ја направил.Ич не ме радува. Делам држава со тебе. Тоа е лошо.
Моите деца, потомци, ќе делат држава со тебе. Не чини. Не чини да се дели држава и со такви како тебе! Генерализирам, не ме кур боли кој е, од каде е.
Ме чуди само како не ги "окриви" Албанците за ова денешното, упс секако, сега има и втори дежурни виновници... СОРОСОИДИТЕ...
Малку да стивнат шиуптарските мајки, кој се карани и пцуени од паликуровци и сељаци...
Абе да живее МИЛЧИН, да живее СЕРПИКО и сите оние кој биле, се и ќе бидат против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!
И за ова Албанците се криви!