Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se prasuvam od koj partiski restoran izleze ovoj specijalitet,ke se prasuvam uste nesto so si mislat tia sega si glasale za vmro i za grujo so li pravat sega koga jadat kotek od svojot tatko na nacijata
smrt za sorosoidte
Сакате да кажете дека еден од огранизаторите на мирните протести за неменување на името на Р.Македонија, е соросоиден и е момче на камуфлажа, кртот на ланските протести?
Кој се какви лајнари не испопишаа на темава, не испојадоа гомненици, не земајќи во предвид дека иаме имформатор од прва рака, т.е. еден од оние што протестираа.
Да живее АТЕИЗМОТ, да живее СЕКУЛАРИЗАЦИЈАТА!
Ova da im go kazes doma ne mene, ovoj protest e cista manipulacija na Milcin i kompanija, taka da ako nekoj bil glup pa nasednal i dobil po zabi toa ne e moj problem, Milcin e sinonim na gubre i ako nesakas po zabi sediУдар назад: ДА ЖИВЕАТ СОРОСОИДНИТЕ
Унутра во топик:
Кој е проблемот со Соросоидните? Која е конекцијата нивна со денешните протести, упс вчерашните 4 саат саба саба сме биле.
Сакате да кажете дека еден од огранизаторите на мирните протести за неменување на името на Р.Македонија, е соросоиден и е момче на камуфлажа, кртот на ланските протести?
Кој се какви лајнари не испопишаа на темава, не испојадоа гомненици, не земајќи во предвид дека иаме имформатор од прва рака, т.е. еден од оние што протестираа.
Дури некој сноб, мал, навлезен и неизлезен од филм 2001, носејќи ник на животно, почна да маневрира, да нагаѓа, дека еве баш оние што протестирале биле оние носеле знамиња на грчка патријашија... Па па па, простаче малечко. Оние се дивјаците пиле, дивјаците, на кои наликуваш ти, и еден добар, крупен број на овие форумџии тука, кој не знаат што читаат, слушаат, па на крај јадат..
Срамота!
Да живеат соросоидите, оти тие ќе ви дојдат до АК вас, сељаците!
Да живее АТЕИЗМОТ, да живее СЕКУЛАРИЗАЦИЈАТА!
Ova da im go kazes doma ne mene, ovoj protest e cista manipulacija na Milcin i kompanija, taka da ako nekoj bil glup pa nasednal i dobil po zabi toa ne e moj problem, Milcin e sinonim na gubre i ako nesakas po zabi sedi
ponastrana od nego.
против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!
.
Ич не ме радува. Делам држава со тебе. Тоа е лошо.
Моите деца, потомци, ќе делат држава со тебе. Не чини. Не чини да се дели држава и со такви како тебе! Генерализирам, не ме кур боли кој е, од каде е.
Ме чуди само како не ги "окриви" Албанците за ова денешното, упс секако, сега има и втори дежурни виновници... СОРОСОИДИТЕ...
Малку да стивнат шиуптарските мајки, кој се карани и пцуени од паликуровци и сељаци...
Абе да живее МИЛЧИН, да живее СЕРПИКО и сите оние кој биле, се и ќе бидат против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!
И за ова Албанците се криви!
Ич не ме радува. Делам држава со тебе. Тоа е лошо.
Моите деца, потомци, ќе делат држава со тебе. Не чини. Не чини да се дели држава и со такви како тебе! Генерализирам, не ме кур боли кој е, од каде е.
Ме чуди само како не ги "окриви" Албанците за ова денешното, упс секако, сега има и втори дежурни виновници... СОРОСОИДИТЕ...
Малку да стивнат шиуптарските мајки, кој се карани и пцуени од паликуровци и сељаци...
Абе да живее МИЛЧИН, да живее СЕРПИКО и сите оние кој биле, се и ќе бидат против градење на ЦРКВА на плоштад со мои пари!
И за ова Албанците се криви!