Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
p.s. gi prasuvam lugjeto ovde shto glasaa za "bratot": kako se cuvstvuvate,a? a? :pusk::pusk:

Da ne si im vo kozata, tie si znaat kako se cuvstvuvaat, ama izgleda debelo se kaat sto mu dale glas na bratot, a pak toj nivni brat, si gi ima spakuvano glasovite vo edno kuferce i si gi nosi so sebe,,, koja e taa teska budala, dosega ne sum videl

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Нацке немој лошо за братот...заборави колку го бранеше низ форуми?....како си почнал за кусо време и против Гвујо пишуваш....:drk:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
за ова би рекла само едно:

- "Рани куче да те лае"

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Комуњарчина во Вмро што сте треба да си одите иде Брат Љубе и правите Македонци.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Љубе ѕвер, ќе му земи на Гвујо пола членство.
Не ми е за нешто друго, да не се обеси Гвујо па да го носи на душа:pos2:
Колку што Владимир, Стојменов, Змејковски, Доста и ЉуБчо ја растурија ВМРО-ДПМНЕ, толку и Брат Љубе ќе ја растури. Ја дувна веќе Брат Љубе тоа му се последните крици на сила го знае тој тоа и самиот, пред да се посвети на занаетот, па сега пимпла лидер во сенка. Штета што полека од многумина го изгуби и епитетот Брат што гордо го носеше додека се потпишувавме за негово ослободување од Хаг.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Љубе што му е што се замислува тој бе ќе пренасочувал гласови незнам шо као демек тој има партија и да им каже на членовите гласајте за овој или оној :nesvest:
ќе свикал конгрес бог да чува е нека се лечи со време

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Hahaha pred izborite na Ljube mu davavte 25.000 glasa maksimum i ja cekavte vecerta na izborite da mu ja vidite facata.Najverojatno ovie 25.000 glasa gi procenivte po anketite koi vikaja deka Ljube ke ima podrska od samo 3% 4% do kaj 8% maksimum. Ama Ljube zede 6 pati poveke glasa od tie 25.000 i sega site se krenavte protiv nego oti vi e zagrozeno vaseto rabotno mesto ili rabotnoto mesto na vasite roditeli koj se najgolemi partiski vojnici i potrckovci.SE ZA PARI!!!

Druga rabota so lazevte e deka SDSM mu dala na Ljube 1 milion za predizborna kampanja!!!Pa dobro daj te mi dokaz za to.Eve primer vo koj vesnik ili na koja TV imase reklama za da glasame za Ljube.Kolku majci, flaeri, bilbordi imase od Ljube Boskovski!!Drzese skormni mitinzi so po edvaj 500 dusi(so isklucok Prilep,Bitola,Skopje) a zede 150.000 glasa.I na mitinzite nemase avtobusi od drugi gradovi.Vo Bitola imase samo 1 kombe od rodnoto selo na Ljube Celopek.So tie 150.000 glasa narodot dokaza deka pamti i ne zaborava deka Ljube od site ovie kandidati najmnogu se ima dokazano za MAKEDONIJA!!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
А бре шо му е на овој ? Не беше он за вака. :nesvest:
Шо сака нека зборува пак едно 70-80 % од тие шо гласаа за него ќе гласаат за Иванов.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ццццц,значи какви луѓе сте вие,како не ви е срам бе,кога беше најголема криза во македонија,кога терористине,убиваа наши татковци,браќа,кој ве бранеше бе????Така враќате,ова се вика рани куче да те лае,да се деси нешто такво повторно,е тогаш гвујо ќе даде оставка,ќе избега на карибите со парите од млекарата.ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ СИТЕ!!!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ццццц,значи какви луѓе сте вие,како не ви е срам бе,кога беше најголема криза во македонија,кога терористине,убиваа наши татковци,браќа,кој ве бранеше бе????Така враќате,ова се вика рани куче да те лае,да се деси нешто такво повторно,е тогаш гвујо ќе даде оставка,ќе избега на карибите со парите од млекарата.ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ СИТЕ!!!
:icon_lol: Не бидете смешни :tapp: сакаш да кажеш дека Љубе не бранеше а? Тоа му беше обврска како министер за внатрешни работи да организира, а не бранеа БРАНИТЕЛИТЕ

Z

Zona Pelucida

Гостин
:icon_lol: Не бидете смешни :tapp: сакаш да кажеш дека Љубе не бранеше а? Тоа му беше обврска како министер за внатрешни работи да организира, а не бранеа БРАНИТЕЛИТЕ
Не не бранеше а?Уствари ти бебе си бил тогаш,не ни знаеш.Да ја видам сеа брклана,или брадосаната Јанкуловска,поим нема што се дешава во републикава,поголем криминал,не ни имало во Македонија.И пак засрами се за Љубе!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Не не бранеше а?Уствари ти бебе си бил тогаш,не ни знаеш.Да ја видам сеа брклана,или брадосаната Јанкуловска,поим нема што се дешава во републикава,поголем криминал,не ни имало во Македонија.И пак засрами се за Љубе!
Знам знам не бранеше баш имам гледано и клип тој ако ти текнува му поставуваат прашања новинари и обезбедувањето наеднаш му вика лежи министре не пукаат:wink:знам убаво се во врска со војната имав и од фамилија луѓе кои учествуваа во ратот:toe:љубе во 2001 го правеше тоа што мораше таква му беше функцијата:smir:засрами се ти што заради твојата партија се правиш *лупава на форумов и пишуваш глупости дека сега се вршел најголемиот криминал баш сега е спротивно од тоа оваа министерка најмногу направи во борбата со криминалот само вие што неќете да признаете за вас најдобар министер за внатрешни е фрки..а можно е и љубе а? :icon_lol:

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14

Ete koj ne branese 2001!Coekot koj 3 pati se spasi od sigurna smrt i to pred kamerite i pred ocite na graganite na R.Makedonija.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453

Ete koj ne branese 2001!Coekot koj 3 pati se spasi od sigurna smrt i to pred kamerite i pred ocite na graganite na R.Makedonija.
Го знам ова веќе гледано одамна:toe:дај ајде да видиме пред камерите како се спасил ако можеш најди :wink:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Никогаш нема да заборави македонскиот народ дека Љубе ја бранеше Македонија, ама ставовите му се свртени за едно 180 степени од кога се врати и сега заедно со љубчо бугарчето се најголемите заговарачи за промена на името што е неопростиво за еден патриот.

Kajgana Shop

На врв Bottom