Call of Duty: Modern Warfare 2

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Дечки да не знаете каде можам да најдам 70левел профил за кодчево за другар ми е сака да игра а го мрзи да поминува? Јас барав на гугл,на пајртбеј,на исо хант ама не најдов ништо корисно:toe:
Иначе за на алтер ми е:tapp:па за каде иначе лол:vozbud:

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Треба да изигра една мапа до крај, да почека во лоби за следна, нека почне другата мапа, нека влезе во некој тим онака чисто, нека изгаси, и нека упали пак.Ако нејќе ке вадам .stat фајловите откај мене(левел70)и ќе ги тури он таму.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Еве една подобра партија од мене:
CoDMW2.JPG
Иначе играв со бугари, али толку се патетични што почнаа да вреѓат а не да играат, и се исклучив од серверот пошто сакав да играм а не да се расправам :)

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Како сум се изнервирал со ова Gun Game модов, значи поглупаво неможеле да го направат. Посебно ме нервираат кога ти ги дава оние две TMP-а, ништо не се погодува со нив.

Или на пр. ти дава шатган на големи мапи и ти ќе заглавиш пошто нормално ќе се погодат 10тина души од даличина што имаат снајпери и пушки.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Како сум се изнервирал со ова Gun Game модов, значи поглупаво неможеле да го направат. Посебно ме нервираат кога ти ги дава оние две TMP-а, ништо не се погодува со нив.

Или на пр. ти дава шатган на големи мапи и ти ќе заглавиш пошто нормално ќе се погодат 10тина души од даличина што имаат снајпери и пушки.
Баш така, Gun Game Shit XD

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Треба да изигра една мапа до крај, да почека во лоби за следна, нека почне другата мапа, нека влезе во некој тим онака чисто, нека изгаси, и нека упали пак.Ако нејќе ке вадам .stat фајловите откај мене(левел70)и ќе ги тури он таму.
НЕЈЌЕ:nerv::nerv:
Да ми дадеш статс фајловите

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Значи Activision тотално ќе ја **** CoD

MW3 coming this November. Activision wants monneh!:nerv:

Мултплеерот ќе го прават Raven Software, а сингл ќе го прават IW (тоа веќе не е ни IW пошто пола и појќе од девелоперите отидоа од таму) и Sliedgehammer. Осеќам дека ова нема веќе да биде CoD...... :nerv:

Или нека им остават на Трејарх да ја прават или нека дадат лиценцата на Respawn Entirement (тоа е уствари стариот IW) па EA нека биде издавач, пошто вака тотално ќе ја уништат играта.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Не верувам дека ќе ја сјебат, истото сите го мислеа за Black Ops па на крајот испадна најдобрата CoD...
Инаку мислам дека mw3 ќе изненади и ќе биде најдобрата cod и претпоставувам дека ќе го сменат мултиплеерот, колку, толку.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Не верувам дека ќе ја сјебат, истото сите го мислеа за Black Ops па на крајот испадна најдобрата CoD...
Инаку мислам дека mw3 ќе изненади и ќе биде најдобрата cod и претпоставувам дека ќе го сменат мултиплеерот, колку, толку.
Трејарх се докажаа со WaW. Колку толку имаа искуство со CoD. Sledgehammer и Raven немаат. Кога веќе сакаат да задржат лиценца, нека им препуштат на Трејарх да ја прават па нека искача CoD на 2 години. Подобро тоа отколку багосана игра со лош гејмплеј секоја година.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Трејарх се докажаа со WaW. Колку толку имаа искуство со CoD. Sledgehammer и Raven немаат. Кога веќе сакаат да задржат лиценца, нека им препуштат на Трејарх да ја прават па нека искача CoD на 2 години. Подобро тоа отколку багосана игра со лош гејмплеј секоја година.
Како што Treyarch се докажаа со WaW, зашто и Sledgehammer и Raven не би се докажале со mw3 ?!?
Башка тука е и дел од стариот IW...

Kajgana Shop

На врв Bottom