Call of Duty: Modern Warfare 2

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Уф таа мисијата со снегот што беше:vozbud::vozbud: многу е адреналинска:vozbud:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Се земав :vozbud:

Моментално се отпакува :vozbud:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Лелеее играва аиии кине брате :)))))))))))
Приакзната е топ, и те тера одма да ја свртиш играта :)
Бев на тренинг од 19:30 а од дома излегов во 19:25...зашто? Ај погодете :vozbud:

Сеа да каснам нешто и идам да ја довршам. Сеа сум после тоа аеродромот, Enemy of my enemy мислам се викаше таа мисија. Мнооогу јакооооо.

А за првата мисија, онаа со снегот, навистина прекрасно. Многу е адреналинска, нон-стоп акција тепање колење а у :D
Ај да јадам јас па идам да пуцам:violent1:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Денес ја снимив денес ја свртев :):)Убав гејмплеј иначе шознам не ми се чини толку кратко..ја играв на ветеран ја пројдов со тешкотии:)Оцека:10/10:helou:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Играва само што ја свртев играјќи ја 3 дена скоро, секој ден по некоја мислија секако на најтешко. Тој што вика дека е кратка само трча ко луд и тепат се пред него без никаква тактика без никаков филинг за игра. Секоја мисија беше прекрасно смислена и искрено имаше толку нови работи што во НИЕДНА друга игра ги немало. Како што беше со цел серијал до сега така и продолжи односно оптимизира максимално, ја играм на Максимум со комјутер стар веќе 4 години. AMD Athlon 3200+ 1 гига рам и nvidia 8600 (појачано е ова не е старто 4 години хахаха),

Интересно смислено кога си во вселена и гледаш како бомбата експлодирвит, крајот е премногу интересен и се осеќа наредната дека ќе биде исто во модерно време. Изборот на оружја во играва е ОГРОМЕННННН за жал успеав да пробам само 60% од нив. Осеќам дека играва ќе ја вртам уште минимум 5 пати како што беше и со цел серијал.

ЧИСТА 10-ка :smir:

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Леле играва е лудница.Најдобра игра до сега направена.Графиката е неверојатна мислиш дека се вистински.А прикаската една од најдобрите до сега направени.Најдобри мисии беше првата во Ајзеберџан и последната со тоа ножот:vozbud:.Најбоље нешто на игра што сум го видел.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Само што ја свртев на Regular и стварно немам зборови 10 од 10, се си е на свое место :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Играва била најпродаваната до сега... и очигледно е, туку самиов "стручен" текст е битниот момент:

Лондон, 18 ноември (Макфакс) - Оваа бројка на продадени копии е рекорд за било која форма на забавна игра уривајќи го рекордот на минатогодишната компјутерска игра „Кражби на автомобили 4“, додека компјутерската игра “2012“ во истото подрачје имаше профит од само 76 милиони долари за три дена поминати на пазарот.
„Повик на должноста: модерн велфер 2“ е игра со пукање, а дејствието е сместено во блиска иднина и се случува во повеќе држави од Бразил до Авганистан.

„Играта е современа, многу реалистична и напната, Секогаш кога ќе ја завршите играта, и ако изгубите ќе добиете поени. Треба да ги потрошите за да купите подобар пиштол или камион за подоцна да го употребите на военото поле.“ изјави Морган Веб водител на „Икс плеј“ шоу за видео игри

два битни моменти... велфер и поените :tapp:

изворот

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А "Кражби на Автомобили 4"? :eek:jea:

Ѕверови се, коа ќе дадеш на некој 50 годишен да преведува, и тоа поготово од X-Play од g4tv, кои знаат да се и саркастични во нивните коментари.

Инаку, за последниот болд, дечкото збори за мултиплеј, односно дека experience поени се добиваат дури и за умирање, поточно ако пример паднеш од 15 метри и умреш, или паднеш 10 метри и преживееш, или не дај боже ако умреш 15 пати за ред.
Ќе ти даат поени пошто си талент. :)

Едит - сеа видов, талентов пишал и дека 2012 е игра, а не филм. Исто така, дека со поените можеш да купиш камион. :devil3:
Како што рече Апокалипто на мсн, фали да пишел дека по смртта, идеш на eBay, и се наддаваш за некој BEAZ или Mercedes камион.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Оригиналната статија од Макфакс. Прочитајте кој е автор...

Туку, барем ако преведувал
да ги преведел
имињата целосно. Modern Warfare = Модерно војување = Современо војување.

?

..........

Гостин
Синока ја превртев....по 5 дена играње...си ја играв на ветеран од почеток до крај...онака полека лајт..си филмував пазев да не ме погодат или убијат..
знаејки дека е кратка и може на регулар да се сврти за 4...5..часа..
играта е топ најдобра fps што сум ја играл.....:icon_lol:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
decki sakam da ja simnam igrava ali neznam od koj release skidrow ili razor 5gb se razlika.koja im e razlikata?

Kajgana Shop

На врв Bottom