Ако успеал некој да ја инсталира Steam верзијата, ако може да помогне, да каже што треба да се направи. Фала однапред.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти пратив guide по пп.Ако успеал некој да ја инсталира Steam верзијата, ако може да помогне, да каже што треба да се направи. Фала однапред.
Just for a record.
Modern Warfаre 2 е продадена во повеќе од 4.7 милиони копии во првите 24 часа од излегувањето, и тоа САМО во Америка и Англија.
А кај се другите Европски држави, и ширум целоит свет?![]()
Kога ќе ја свртиш, потполно ќе ти стане јасно за што ТОЧНО сега зборуваш..![]()
Овој е Sergeant Foley мислам, има прилично специфичен глас, ѕвер!
Засега ја вртам мерачки и полека, али луѓе разберете, ова не е игра, ова е интерактивен филм. Многу малце удел имате вие во неа, немате слобода, ниту пак некои тактики да правите.
Значи, колегата Овер затоа е изнервиран, и јас го сфаќам потполно. Затоа јас си прифатив што е ова, дека не е игра, па сеа пробувам максимално да уживам во неа.![]()
Не работиКајганџии,Повелете Guide како да ја направите MW2 онлајн на Spec-ops
http://fps.garena.com/forum/viewthread.php?tid=608115&extra=page=1
http://fps.garena.com/forum/viewthread.php?tid=608088&extra=page=1
Начинот ви е објаснет убаво.Поз:helou:
Не работиSkidrow version + Razor crack не работи
![]()
Единствено решение е да се симне разор верзијата![]()
Ја имаш играва? Ако ја имаш, пробај да напраиш као шо викаат, и кажи дали работи ..Имаат пишано луѓе на темата дека работи...
Ја имаш играва? Ако ја имаш, пробај да напраиш као шо викаат, и кажи дали работи ..
Луѓе, со задоволство ви го Singleplayer Co-op Multiplayer водичот за Modern Warfare 2.Јас во моментов ми е страв да не си заебам сејвот, па дадов на еден другар да проба, ќе ми пише и ќе ви кажам. Ај ваљда ја до вечер ќе ја пројдам играва (не сум далеку, само што ме запалија), па ќе се пуцаме во ко-оп и на сервери.
Ептен сакам Тони да го стегнам со пушката со термална леќа.![]()