Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Да додадам, проверено на SKIDROW верзијата, проверено во мулти-плеј, работи.
Лагот е нула, поготово што мојата брзина во моментов е мегабит само.

Уживајте, па да фрегуваме заедно.

п.с. Најбитно нешто, кога пишувате IP во target, морате меѓу наводниците и --ip да оставите празно место!

Да додадам, проверено на SKIDROW верзијата, проверено во мулти-плеј, работи.
Лагот е нула, поготово што мојата брзина во моментов е мегабит само.

Уживајте, па да фрегуваме заедно.

п.с. Најбитно нешто, кога пишувате IP во target, морате меѓу наводниците и --ip да оставите празно место!
Да прашам само, дали кракот што го користиш (Razor1911) ги заменува само iw4sp.exe и iw4mp.exe, или заменува и други фајлови од играта (фајлови од main, miles и zone фолдерите?) Прашувам пошо видов и крак од разор кој ги заменува и други фајлови освен iw4sp.exe и iw4mp.exe.

Едит за мојот пост пред малку (водичот).

Ќе направите се исто како што е напишано само ке го користите ОВОЈ крак. Не тој од разор, тестирав, не работи.

Треба да направиш колекторс акаунт за да може повеќе од 10. Користи друг фајл сервис, http://uploaded.to/

Ви реков дека ќе го направат мултиплеерот.

Ја симнав од замунда, и неможам да ја инсталирам ...:toe:
ако знае некој ако ја има веке инсталирано....
фала однапред:smir:

Едитирано, торенти не се дозволени!

Ќе работи ли разор крак на скидроу верзијата.Планирам утре да ја „симнам“ па да не ми отидат 100/200 денари за ѓабе.

Ја симнав играва. Одлична. Мисиите се ТОП. Само не ми се допаѓаат дел од американскине мисии пошо нема некоја си прегледност на нив. Иначе моментално сум до мисија во Пустина, со Прајс и со стариот ни добар Соуп Мектавиш.

РИП до двете жртви кои го дадоа животот за "подобро утре" на CoD MW2.
Американецот и Роуч Сандерс(мислам беше).:pos2:

П.с. Сите што имаат рутери, не можат на Co-op директ преку Steam.
Мора да сетирате преку гарена, едноставно е.

Нема да ви праам чекор по чекор, паметни сте, ќе си влезете во COD 6 собите прво. После, во Settings сетирате exe-to на teknogod за да се пушта (она оригиналното Teknogod_MW2_SP во фолдерот, не shortcut-от од десктоп).
И битното, во Bootstrap parameters го ставате виртуелното IP на човекот со кој ќе играте (ова ако сте клиент само, секако), она од garena.

Еве слики.

mw2gayrena.jpg

checkip.jpg

Тестирано и работи.

Дали работи KaOs верзијата, дали ја има некој тестирано?

Дали работи KaOs верзијата, дали ја има некој тестирано?
Чим прашуваш, претпоставувам ја немаш симнато, а ако ја немаш, тогаш ти препорачувам да ја симнеш од Skidrow (Proper). Работи 100%, а плус и sp coop работи и multiplayer ЌЕ работи.

a be ne mozam da ja igram call of duty 5 ja instalirav i sega solo ne mozam da ja igram a multyplayer mozi da se igra . koga ke ja priklucam na solo izleguva kako da memam crack staveno a imam pomoss
:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom