- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Во Општинскиот сојуз можеш да ја замениш.
да ама кога ќе им донесат во сојузот?
Во Општинскиот сојуз можеш да ја замениш.
Абе тоа во ред е.Можеби е подобро да бидат нумерирани отколку на стадион да сме од седум саат, нели?![]()
Па,пишува на сајтот на ФФМ,во вторник во 10 часот.да ама кога ќе им донесат во сојузот?
Знаеш зошто не ги нумерираа... за да биле поефтини билетите, ама сега ги зезнаа со фалсификуваните билети така да ќе мора да бидат нумерирани. Дупол трошок за ФФМ...Абе тоа во ред е.
Ама од кога се знае дека Шпанија гостува? Од март!
Па мајкуму за 5 месеци не ли им текна дека треба да ги нумерираат картите?
Али битно 5 дена пред натпревар им текна.
Безобразлук!
Ме нанервираа![]()
Тато земаше 2 билета за Северна , сега тој ќе може да ги замени и 2та?
И сега ние што не сме од Скопје, треба пак да се влечеме за да ги смениме картите? Ма нека идат у пичку матер...да ти се смучи од нив!!!!
![]()
:pos2:
(ова беше наменето за сите што им се ситеа на другите дека они нашле карти од препродавачи [најверојатно фалц, кои нема да ви ги заменат], а ние не сме нашле. Значи, тука пред се' мислам на росоњерка).
Инаку, дали ова значи дека ќе прават само замена, или и ќе продаваат карти?
Епа не ми е од сојузот. Од Скопје ми е купена! На крај и преку к*р, немам намера за 100 денара да идем пак до Скопје и да мењавам, не ни идем! Ебате неписмените!!!Ќе имаш во сојуз.
Епа не ми е од сојузот. Од Скопје ми е купена! На крај и преку к*р, немам намера за 100 денара да идем пак до Скопје и да мењавам, не ни идем! Ебате неписмените!!!