Esobar
Македонија над СЕ !
- Член од
- 12 февруари 2008
- Мислења
- 4.895
- Поени од реакции
- 453
зошто мислиш дека нема да продаде?значи стварно не можам да сватам каков бизнис :kesa:
па од тие 1500 карти дали 100 ќе продаде![]()
зошто мислиш дека нема да продаде?значи стварно не можам да сватам каков бизнис :kesa:
па од тие 1500 карти дали 100 ќе продаде![]()
Ок другар извини,не знаев дека неможам да дискутирам со постари се знаат.абе викам ја тој 14 години не го слушсајте појма нема само татко ми татко ми вика нешо.Иначе за карти има препродавачи тоа е факт и ги даваат поскапо али има луге им купуваат само да за влезат на стаидон по е јака утакмица.Ја си земав карта уште во петокот и за ова се криви ффм што дозволија еден човек да земе колку сака карти памет за другпат им е ова сеа нз како ке се справат си тие идитои кој купиле 3000 карти мозе и ке ги препродават само недај бозе да видам празни трибини ке ни се смеат шпанците ако не биде исполент стадионот
A zasto ne razmislite deka na ljudi bliski do Hari sa daeni tija karte i Hari da si kari na kartite.Pred javnosta ispadna extra za so Spanija 200 denara karta a usvari on si gi preprodava poskupo.Ipak da ima kar od edna karta 5 evra da recemo,3000 karti na crno ete mu 15.000 evra ni luk jadel ni luk mirisal, ova e samo edna moja pretpostavka btw:smir:абе викам ја тој 14 години не го слушсајте појма нема само татко ми татко ми вика нешо.Иначе за карти има препродавачи тоа е факт и ги даваат поскапо али има луге им купуваат само да за влезат на стаидон по е јака утакмица.Ја си земав карта уште во петокот и за ова се криви ффм што дозволија еден човек да земе колку сака карти памет за другпат им е ова сеа нз како ке се справат си тие идитои кој купиле 3000 карти мозе и ке ги препродават само недај бозе да видам празни трибини ке ни се смеат шпанците ако не биде исполент стадионот
Тогаш ке почнеа да викаат, “ајде бе партали ли ке гледам!“!!!Море не се криви ФФМ, тие требаше картите да ги направат по 5.000 денари. Еднаш играла Шпанија, па што ако игра Шпанија, што има тоа врска, јас одам да ја гледам Македонија, а дали игра против Андора или Шпанија мене ми е сеедно.
Јас сум била на натпревари нималку привлечни, аутсајдерски натпревариМоре не се криви ФФМ, тие требаше картите да ги направат по 5.000 денари. Еднаш играла Шпанија, па што ако игра Шпанија, што има тоа врска, јас одам да ја гледам Македонија, а дали игра против Андора или Шпанија мене ми е сеедно.
извини но шпанија игра по втор пат на градски првиот беше далечната 94/5 кога го игравме првиот квалификациски циклус и тогаш изгубивме на градски 2-0 така да не е прв патМоре не се криви ФФМ, тие требаше картите да ги направат по 5.000 денари. Еднаш играла Шпанија, па што ако игра Шпанија, што има тоа врска, јас одам да ја гледам Македонија, а дали игра против Андора или Шпанија мене ми е сеедно.
итоа држи вода но незнам како ќе излезат на крај со пандурите кои почнаа и да апсатA zasto ne razmislite deka na ljudi bliski do Hari sa daeni tija karte i Hari da si kari na kartite.Pred javnosta ispadna extra za so Spanija 200 denara karta a usvari on si gi preprodava poskupo.Ipak da ima kar od edna karta 5 evra da recemo,3000 karti na crno ete mu 15.000 evra ni luk jadel ni luk mirisal, ova e samo edna moja pretpostavka btw:smir:
Веројатно свеченост по повод 100 години ФФМ ќе има во тие 30 минути.нели утакмицата почнува во 10 а не во 21-30?