Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас си земав брат карта вчера али глупо е за тие луге шо не зеле и требаше да направат еден човек да земе најмногу 2 карти за да нема дебили како овие.Според мене треба да им ги земат картите на тие нека им ги вратат и парите само картите нека идат кај пристојни гледачи

И јас си земав брат карта вчера али глупо е за тие луге шо не зеле и требаше да направат еден човек да земе најмногу 2 карти за да нема дебили како овие.Според мене треба да им ги земат картите на тие нека им ги вратат и парите само картите нека идат кај пристојни гледачи
Само не ми е јасно, нели смееше само по 2 карти, како зел некол 2 илјади, за вакви ситуации во културни земји, глави ќе летаат.

:bip:Хаџи-Ристевски

Немаше ограничувања за карти :)

nfrz85.jpg

Трибината скоро завршена.

мене не ми личи цела дозавршена ако е од денес е сликата а колку шо сум информиран не треба утре да биди отворена т.е. да биди целосно завршена

A cekaj,kako nekoj moze da kupi 2000 vleznici od biletara?Koj ludak mu prodal odednash tolku karti?

мене не ми личи цела дозавршена ако е од денес е сликата а колку шо сум информиран не треба утре да биди отворена т.е. да биди целосно завршена
Не е од денес сликата, денес беше завршена.

тоа и ја се прасувам толку карти зима само тој со препродава логично е али со ваква дрзава се е мозно.Вазно ја си земав карта и ке бидам на стадион на север поз

Земал 2000 и сега ќе ги препродава, а јас не земав ни една. :tapp:

Е нема фала богу,зш пцујам јас.

АХХАХАХАХА ок ок така нека биде.:kesa:

а кој ти кажал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom