Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене па баш ми е подобро што не се нумерирани ќе си отидеш порано и ќе си фатиш место а не нумерирани па никој не седнал на тој број што треба да седи па расправии ова она...поубаво ми е вака карта денеска или утре купувам

Мене па баш ми е подобро што не се нумерирани ќе си отидеш порано и ќе си фатиш место а не нумерирани па никој не седнал на тој број што треба да седи па расправии ова она...поубаво ми е вака карта денеска или утре купувам

да де. па и да беа нумерирани никој немаше да седне на своето место .. почнувајќи од мене:) се надевам ќе се снајдам да седнам на некое подобро место:helou:

да де. па и да беа нумерирани никој немаше да седне на своето место .. почнувајќи од мене:) се надевам ќе се снајдам да седнам на некое подобро место:helou:

Си бил некогаш на стадион или сефте ти е ова?

Слушам во Скопје 7000 карти се пуштени во продажба добар дел се дадени по спонзори што сепак е малку и сигурен сум дека до недела веќе нема ни да има на билетара.
Само јас ипак би идел на Јужна што е сигурно сигурно е барем за првпат :)

Епа од такви ко тебе шо им е гајле не може ред да има.:helou:

Pocetokot na mecot ke bide oznacen so prostuvanjeto od reprezentacija na Artim Sakiri!!!!!

Не сум у можност да одам до билетара да зеам карти до понеделник, ко што ве читам, нема гужва пред билетара, па ваљда ќе најдам.:toe:

Наводно слушнав дека картите на север се продадени, остануе на јужна асално да се гледа, али брзо да се купи и од таму.

Прв пат ќе ми биде:vozbud:

Тогаш да знаеш дека има едни чичковци (редари ги викаат) кои не смееш да ги изнервираш со седнување на погрешно место. Зошто и онака се нервозни :)

:smir:

Тогаш да знаеш дека има едни чичковци (редари ги викаат) кои не смееш да ги изнервираш со седнување на погрешно место. Зошто и онака се нервозни :)

:smir:

Хахаха во право си :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom