Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Торте сакам слушалки и такво заштитно . Ај поопширно на пп кажи ми , колку ке ме чини и кај да те најдам![]()
Пратено

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Торте сакам слушалки и такво заштитно . Ај поопширно на пп кажи ми , колку ке ме чини и кај да те најдам![]()
Јас имам D-Link Рутер и немам никаков проблем и фучи нет . Многу луге имаат проблем со конектирење на Тhompson Рутер од T-Home.Комплекси?
Инаку за Wi-fi, зависи на каков модем го конектираш, и јас имам некои проблеми со мојот (Тhompson рутер од -T- Home) ама во догледно време ќе го сменам рутерот и со то ќе си ги решам проблемите (ваљда).
jas koga go imav pred mesec dena Thompson Ruterot se konektirase od prva bez prob isto taka i kaj bratuced mi sega kaj nekoj neke...Јас имам D-Link Рутер и немам никаков проблем и фучи нет . Многу луге имаат проблем со конектирење на Тhompson Рутер од T-Home.
За фолија и футрола цена ако може ? :smir:![]()
Торте а ново капаче одзади дали можеш да ми најдеш
Од црвената е мојот. Ај најди ми ке ти се јавам поручеква ке се чуеме .Само од црвената маската
jas koga go imav pred mesec dena Thompson Ruterot se konektirase od prva bez prob isto taka i kaj bratuced mi sega kaj nekoj neke...
noviot dobar e dosega nemav prob fala bogu`Шо се однесва до новиот апдејт многумина по форумите караја врнеа дека телефонот им се споебал па не рискирам јас :nenene:
топ телефонче,јас го користам веќе два месеца фучее има вифи,солидна камера,перфектен тач скрин со пенкалце,мапи џпс локатор,доста добри апликации...
зимај го и со среќа нека ти е :smir:коска телефон