Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
ПратеноТорте сакам слушалки и такво заштитно . Ај поопширно на пп кажи ми , колку ке ме чини и кај да те најдам
ПратеноТорте сакам слушалки и такво заштитно . Ај поопширно на пп кажи ми , колку ке ме чини и кај да те најдам
Јас имам D-Link Рутер и немам никаков проблем и фучи нет . Многу луге имаат проблем со конектирење на Тhompson Рутер од T-Home.Комплекси?
Инаку за Wi-fi, зависи на каков модем го конектираш, и јас имам некои проблеми со мојот (Тhompson рутер од -T- Home) ама во догледно време ќе го сменам рутерот и со то ќе си ги решам проблемите (ваљда).
jas koga go imav pred mesec dena Thompson Ruterot se konektirase od prva bez prob isto taka i kaj bratuced mi sega kaj nekoj neke...Јас имам D-Link Рутер и немам никаков проблем и фучи нет . Многу луге имаат проблем со конектирење на Тhompson Рутер од T-Home.
За фолија и футрола цена ако може ? :smir:Пратено
Пратено и на сите ќе ви праќам да не се повторувам :smir:За фолија и футрола цена ако може ? :smir:
Само од црвената маскатаТорте а ново капаче одзади дали можеш да ми најдеш
Од црвената е мојот. Ај најди ми ке ти се јавам поручеква ке се чуеме .Само од црвената маската
Исто и кај мене, април ми истеква договорот со -Т-Home и тогаш планирам да земам линксик, мигрирам во појак пакет (доколку не го кренат барем на 25 гига ) така да не ми е приоритетен интернетот на телефонот дома оти неможи со лаптопот да се прај компарација. Инаку за во Битола многу ретко да сум нашол негде по кафичите стабилен и добар интернет :jaj: повеќето едвај ги препознава.jas koga go imav pred mesec dena Thompson Ruterot se konektirase od prva bez prob isto taka i kaj bratuced mi sega kaj nekoj neke...
noviot dobar e dosega nemav prob fala bogu`Шо се однесва до новиот апдејт многумина по форумите караја врнеа дека телефонот им се споебал па не рискирам јас :nenene:
Значи утре се оди и се зима, баш и затоа сакав да знам некој шо има искуство со овој телефон:helou: фала на инфото:smir:топ телефонче,јас го користам веќе два месеца фучее има вифи,солидна камера,перфектен тач скрин со пенкалце,мапи џпс локатор,доста добри апликации...
зимај го и со среќа нека ти е :smir:коска телефон