NOKIA 5800

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Комплекси? :tapp:

Инаку за Wi-fi, зависи на каков модем го конектираш, и јас имам некои проблеми со мојот (Тhompson рутер од -T- Home) ама во догледно време ќе го сменам рутерот и со то ќе си ги решам проблемите (ваљда).
Јас имам D-Link Рутер и немам никаков проблем и фучи нет . Многу луге имаат проблем со конектирење на Тhompson Рутер од T-Home.

Јас имам D-Link Рутер и немам никаков проблем и фучи нет . Многу луге имаат проблем со конектирење на Тhompson Рутер од T-Home.
jas koga go imav pred mesec dena Thompson Ruterot se konektirase od prva bez prob isto taka i kaj bratuced mi sega kaj nekoj neke...

А кај можам да купам стеро блутуд слушалки,му купив звучници,футрола нови пенкалца(за резерва нека има)само тоа ми фали и можам да кажам дека имам NOKIA 5800 со фул опрема :helou:

Торте а ново капаче одзади дали можеш да ми најдеш

jas koga go imav pred mesec dena Thompson Ruterot se konektirase od prva bez prob isto taka i kaj bratuced mi sega kaj nekoj neke...

Исто и кај мене, април ми истеква договорот со -Т-Home и тогаш планирам да земам линксик, мигрирам во појак пакет (доколку не го кренат барем на 25 гига ) така да не ми е приоритетен интернетот на телефонот дома оти неможи со лаптопот да се прај компарација. Инаку за во Битола многу ретко да сум нашол негде по кафичите стабилен и добар интернет :jaj: повеќето едвај ги препознава.

Шо се однесва до новиот апдејт многумина по форумите караја врнеа дека телефонот им се споебал па не рискирам јас :nenene:

топ телефонче,јас го користам веќе два месеца фучее има вифи,солидна камера,перфектен тач скрин со пенкалце,мапи џпс локатор,доста добри апликации...
зимај го и со среќа нека ти е :smir:коска телефон

топ телефонче,јас го користам веќе два месеца фучее има вифи,солидна камера,перфектен тач скрин со пенкалце,мапи џпс локатор,доста добри апликации...
зимај го и со среќа нека ти е :smir:коска телефон

Значи утре се оди и се зима, баш и затоа сакав да знам некој шо има искуство со овој телефон:helou: фала на инфото:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom