Претседателски избори втор круг: Ѓорѓе Иванов е новиот претседател на Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот претседател на Македонија?

• Ѓорѓе Иванов - ВМРО ДПМНЕ

Гласови: 207 48,3%
  • Љубомир Фрчковски - СДСМ

Гласови: 143 33,3%
  • Нема да гласам / сеуште не определен

Гласови: 40 9,3%
  • Ќе го поништам ливчето, не сакам да гласам за ниту еден од кандидатите.

Гласови: 39 9,1%

• Вкупно гласачи
    429
Статус
Затворена за нови мислења.
не батка ти си доволно илзажан за да веруваш во сите тие изнесени глупости. Ништо вистинито нема во тоа дека Грција сака ние да не постоиме, а да не правиме муабет за отстапките ко сме ги направиле на времето за да стигнеме до некоја цел за сеа за еден неполн мандат сето тоа да ги изгубиме.
Врска немаш.
Ако сакаш дебата не темава бујрум ќе работиме со факти а не со измислици.

За сето ова што ни се дешава со Грците кррив е Грујо и никој друг, не сум партиски определен ама учев надвор од државава и многу ми се јасни ставовите на Грција, за кој повеќето од вас не ни знаат за што се работи.
Целата политика со Грција се смени со доаѓањето на оваа гарнитура на власт 2006 и од тогаш ние си имаме проблем, кој самите нема да го решиме него ќе ни го решат другите и ќе не ебат зашто имаме тотално лоша да не речам ужасна надворешна политика.
Муабетов ви е погрешен. Не е крив ни Бранко ни Љубчо, за ова со грците, крив е само Грујо.

демек си учел надвор од државава и си попаметен а :pos2:
20год имаш.
а за шо учеше?:vozbud:

За сето ова што ни се дешава со Грците кррив е Грујо и никој друг, не сум партиски определен ама учев надвор од државава и многу ми се јасни ставовите на Грција, за кој повеќето од вас не ни знаат за што се работи.
Целата политика со Грција се смени со доаѓањето на оваа гарнитура на власт 2006 и од тогаш ние си имаме проблем, кој самите нема да го решиме него ќе ни го решат другите и ќе не ебат зашто имаме тотално лоша да не речам ужасна надворешна политика.
Муабетов ви е погрешен. Не е крив ни Бранко ни Љубчо, за ова со грците, крив е само Грујо.
E pa mnogu si naucil ,samo ne kaza na koe skolo ucese i nie da se zapisime, zas epten si pameten steta sto ne se kandidirase za pretsedatel.

не батка ти си доволно илзажан за да веруваш во сите тие изнесени глупости. Ништо вистинито нема во тоа дека Грција сака ние да не постоиме, а да не правиме муабет за отстапките ко сме ги направиле на времето за да стигнеме до некоја цел за сеа за еден неполн мандат сето тоа да ги изгубиме.
Врска немаш.

објасни ... ако сакаш дебата

Врска немаш.
Кој би дебатирал со тебе, кога тресна во 5-6 реда се што имаш во умот.

НЕ. Честа ние треба сами да си ја загарантираме, нашата Влада која ја гарантира.

На пр. јас не можам да загарантирам дека си "реален", кога мојата перцепција доловува спротивности, како исто доловува лицемерие и кај светските органи кои божем се на наша страна како и на нашите противници.
Па тогаш ЗОШТО сакаме да влеземе во ЕУ и НАТО ?

не реклов дека сум попаметен, само дека не ви е во ред муабетров за целот спор со Грција. Дури имав и семинарска работено на темава.

Ivanov vosocnata figura koja za cudo znaela i da zboruva.
Pa dami i gospoda, toj e osmo svetsko cudo:helou:

не реклов дека сум попаметен, само дека не ви е во ред муабетров за целот спор со Грција. Дури имав и семинарска работено на темава.

:pos2::pos2::pos2: Дури а?

дај жити се објасни ни нас тука ...
еве ние мака мачиме со проблемов а ти си средил семинарска ејј ...

демек си учел надвор од државава и си попаметен а :pos2:
20год имаш.
а за шо учеше?:vozbud:
Изгледа тој учел во Грција, не памти он за фиром, за знамето, за блокадите од грција бил малечок тогаш. Ги знае он грчките ставови ама нема абер од македонските национални интереси.:toe:

Ako si imal seminarska ne znaci nisto, ti mozes sto sakas da nalupas tamu.Samo utre da ne izleze deka naslednikot na gruevski e kriv, kako sto
pocna ti taka ke izleze.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom