Z
Zona Pelucida
Гостин
Mislam deka Gvujeta e na rab na samoubostvo,si vika:KAJ GO PUSTIV TELEVO DA ME SRAMI
богами ... ништо посебноКаков срам од водители и од прашања...
ЕЕЕЕЕ кај се добрите стари времиња на МТВ...
Дуелот беше КАТАСТРОФАЛЕН...
За ова ли се пишуваа илјадници постови...
Го добивме дуелот и утре веќе ќе биде заборавен...
A zasto celo vreme go napagas frcko,se si kaza kako sto treba,kazi edno nesto,PAMETNO,sto kaza gorge,a bez da go povtori dvaeset pati,na najrazlicni nacini,mislam ti se molam,znam deka ti e krivo,sto coekot si e stvarno glup,ali imas vreme do 5-ti,razmisli,so Dzoleta nema nisto da napravime,ne spij na toa uvo deka vmro e istoto vmro od porano.Фрчко демагогија, тој немал програма пишана, тој ќе отворел фрон про натовски и во септембри ние заедно со првачињата во НАТО отидовме.
Хахаха, чекај да видам календарот.
21 век е бе, да не се вратила среќна нова 49.
Osven toa ne kaza nisto drugo. Tolku mu e ukata.Го закопаа „асистент буреконосач“ браво за Иванов.
Подобро е! А ти си глупа влаинка.:smir:A zasto celo vreme go napagas frcko,se si kaza kako sto treba,kazi edno nesto,PAMETNO,sto kaza gorge,a bez da go povtori dvaeset pati,na najrazlicni nacini,mislam ti se molam,znam deka ti e krivo,sto coekot si e stvarno glup,ali imas vreme do 5-ti,razmisli,so Dzoleta nema nisto da napravime,ne spij na toa uvo deka vmro e istoto vmro od porano.
ХА ХА - а коњите ги заборави?Абе како златно време на Министерството за внатрешни работи кога бил Фрчковски.
Ај чекај да ѕирнам што се случило.
Опа атентат на Киро Глигоров.
Злато во песокот од АМИ8 а ?
Aj aj idi ubi se,tele ko ivanov ist navidum.Подобро е! А ти си глупа влаинка.:smir:
Му кажа се што е потребно што тоа толку Фрчковски направил за Македонија за кои работи се фалеше цела емисија и зборуваше маалски муабети што не личи на претседател.Osven toa ne kaza nisto drugo. Tolku mu e ukata.
Ubavo rece Frcko, VOSOCNA FIGURA:pos2: