Z
Zona Pelucida
Гостин
Ќурка невидена,не си ми достоен за муабет.Не можам, далеку си:pos2::pos2::pos2:
Ќурка невидена,не си ми достоен за муабет.Не можам, далеку си:pos2::pos2::pos2:
хехехехехехехеЌурка невидена,не си ми достоен за муабет.
Јас немаше да гласам и да бев во Македонија, ама ќе се потрудам да ти објаснам зошто би претпочитала да ми биде Фрчковски претседател:Ај ќе замолам некој од присутните кој го поддржува Љубомир Д. Фрчковски за претседател, да ми наведе 5 работи заради кои ќе го гласа?
Ја тука не сум тема на разговор а ти во недостиг на аргументи мене најде да ме напаѓашхехехехехехехе
е*ати муабетот што го имаш
Очигледно многу "ум" имаш во лејката :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Немам намера да се расправам со празна лејка
Period
Па глуп да си ќе го сетиш дека е настроен со Сдс, ако ја бранеше ќе ја добранеше, и немаше сега вака да прави, туку Форматиран му е мозокот.Од кој штаб го измкна ова,коа ти ја бранеше државата убаво ти беше.
Па што го подржавте сите кога се врати од Хаг ако толку не ви чинел.Па глуп да си ќе го сетиш дека е настроен со Сдс, ако ја бранеше ќе ја добранеше, и немаше сега вака да прави, туку Форматиран му е мозокот.
со ова ти ја бренел државата ќе му скурчите на човек:nesum:Ај пробај ме!
Од кој штаб го измкна ова,коа ти ја бранеше државата убаво ти беше.
Шо знаеш бе па ти ,16 години имаш,немаш ни право на глас,шо ќе ти кажат дома на ручек тоа и си мислишсо ова ти ја бренел државата ќе му скурчите на човек:nesum:
негова обврска беше тоа како министер за внатрешни работи кој и да беше ќе го направеше истото:helou:а кажи со што ја бранеше поточно? тој клипот министре лежи пукаат
Шо знаеш бе па ти ,15 години имаш,немаш ни право на глас,шо ќе ти кажат дома на ручек тоа и си мислишХорхе смрди .. и тоа гадно.
Зошто бегаш од одговор бе?не одговараш на прашањево вртиш други муабети:wink:што мислиш ти ако имам 16 години и незнам ништо а?Шо знаеш бе па ти ,16 години имаш,немаш ни право на глас,шо ќе ти кажат дома на ручек тоа и си мислиш
Абе имате ли вие два грама памет бе еј??Сеа и постови почна да препишувашШо знаеш бе па ти ,15 години имаш,немаш ни право на глас,шо ќе ти кажат дома на ручек тоа и си мислиш
Слушам многу паметни сте биле па да позајмам некоја идеа од вас си реков...:pos2:Абе имате ли вие два грама памет бе еј??Сеа и постови почна да препишуваш
А кажи ми бе тебе што ти беше толку лошо во времето на СДСМ,што имаше пари да си шеташ,ја не памтам кога народот бил посиромашен од сега,оди прачај ги млекарите што им било толку лошо за време на сдсм.Евентуално ти опростувам што гледаш сител и се крстиш во Латас.Зошто бегаш од одговор бе?не одговараш на прашањево вртиш други муабети:wink:што мислиш ти ако имам 16 години и незнам ништо а?
не се секирај не збориме дома за политика по цел ден, изгледа вие дома зборите и ти кажуваат шо да пишеш ама сеа лошо се погоди прашањево после ручек ти го поставив нема кој да ти помогне за одговор така да ќе ми го одговориш после вечерата:helou: