Помош за журка (Techno,Trance,House,Dance)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво.... Ја отворив темава затоа што наредниот викенд одиме на Чеплес и сакам да направам една журка па затоа ќе ве замолам сите да ми помогнете со придонес на песни кои што мислите да ги пуштам таму ? Јас имам одбрано некои како што се Armin van burren in and out of love Basshunter now you're gone, i muss you, од таламаска нешто ке свртам тиесто да не го заборавам и други ама ќе ве молам да ми помогнете да кажете некоја песна која вас ви се допаѓа за да ја пуштам да бибат некои ептен добри песни хитови не мора да се и многу нови нека се и стари ама да се добри и да не ги изоставиме и новите ајде ПОЗДРАВ до сите.....

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Galen Behr And Robert Burns - Till We Meet Again (Galen Behr Mix)
DJ Ernesto - Stop 9.5 (Phynn Salvation Mix)
Super8 And Tab - Delusion (Original Mix)
Myon And Shane 54 Feat. Carrie Skipper - Vampire (Club Mix)
Super8 And Tab - Suru (Original Mix)
Solarstone - 4ever (Original Mix)
Above And Beyond Feat. Justine Suissa - Miracle (Above And Beyond Club Mix)
John Marks - Carnival (Original Mix)
Darude - Sandstorm (Original Mix)
Tiesto Feat. BT - Love Comes Again (Original Mix)
Signalrunners Feat. Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)
Dash Berlin And Matt Cerf And Shawn Mitiska Feat. Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix)
Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Vocal Mix)
4 Strings - Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Vocal Mix)
Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Vocal Mix)
Arnej - They Always Come Back (Original Mix)
Arnej - The Ones That Get Away (Original Mix)
Arnej - Tomorrow Never Comes (Original Mix)
Lange Feat. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix)
Sunlounger Feat. Zara - Lost (Club Mix)
Cressida - 6AM (Kyau And Albert Mix)
Above And Beyond Feat. Justine Suissa - Sirens Of The Sea (Above And Beyond Club Mix)
Jochen Miller - Lost Connection (Original Mix)
DJ Shah Feat. Adrina Thorpe - Back To You (Aly And Fila Remix)
Markus Schulz - The New World (Original Mix)

:back:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
DJ Shog - Remember December (Paul Miller Remix)
Paul Miller - Fruit,Vegatables(Original Mix)
Alex M.O.R.P.H. Feat.Roberta Harrison-Photograph(Jonas Hornblad Remix)
Jerome Isma-Ae - Smile When You Kill Me (Original Mix)
Orjan Nilsen - La Guitarra
Alex M.O.R.P.H. feat. Katie Marne-Spirit (Daniel Kandi Remix)
Martin Roth-Shockwaves(Summers Here Remix)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Друже кажи шо журка е? Шо е тоа Чеплес бе??
Ја не би напињал многу со хитови, На секои 5 песни може по еден али ипак да не биде многу комерцијален. Таквите на радио може ад се слушаат. Ај пиши ти шо луже се годиште на лужево кај е журката и сл па ќе ти пратам нешо.

П

Паган-др

Гостин
Ја не би напињал многу со хитови, На секои 5 песни може по еден али ипак да не биде многу комерцијален. Таквите на радио може ад се слушаат. Ај пиши ти шо луже се годиште на лужево кај е журката и сл па ќе ти пратам нешо.
Планинарски дом. :)
И добро кажа Член 7. Нека не иде многу комерцијална музика.

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
DJ Shog - Remember December (Paul Miller Remix)
Paul Miller - Fruit,Vegatables(Original Mix)
Alex M.O.R.P.H. Feat.Roberta Harrison-Photograph(Jonas Hornblad Remix)
Jerome Isma-Ae - Smile When You Kill Me (Original Mix)
Orjan Nilsen - La Guitarra
Alex M.O.R.P.H. feat. Katie Marne-Spirit (Daniel Kandi Remix)
Martin Roth-Shockwaves(Summers Here Remix)
одличен избор

до Обливион: излезе ЕП-от од А&B - On a good day , знам дека ја чекаше долго време, ако ти треба линк пиши ПП. ремикси од Даниел Канди , 16 Бит Лолитас , Џер Мартин ...

он - топик - како што кажа Clen 7 напиши нешто повеќе во врска со журката, луѓе, локација. воведното мислење и не ми се допадна баш ... basshunter , in and out of love- avb , talamasca ??? нешто покомерцијално сакаш , или што не се слуша ептен често. правец? техно , минимал/дип-хаус , прогресив транс ... :smir:

S

StormRage

Гостин
е да и ова ама ја би ти рекол убаци нешо од Ministry Of Sound ама 2008... а ко ќе кажиш ова член7 шо го наведе ќе имат поќе :)

или пак најди некој сет од така појаки дј и види шо пуштат пуштај и ти :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
е да и ова ама ја би ти рекол убаци нешо од Ministry Of Sound ама 2008... а ко ќе кажиш ова член7 шо го наведе ќе имат поќе :)

A??:)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Па вака Чеплес е планинарски дом на Планината Јакупица ние сме од Велес и ќе одиме наредниот викенд таму од петок до недела и сега јас сакам да направам забава таму ќе си носам ќе видам ситуацијата каква ќе биде уште не е договорено се за што да носам а иначе ако е превозот добар до горе до домот зимам добра опрема ке си ја земам миксетата и звичниците а ако не е добро организирано викаат нешто пешки ќе се одело тогаш не ја зимам миксетата само звучниците ке ги земам е сега во врска со песните сакам некои добри хитови зато ви ги набројав одие од basshunter armin van burren мислам дека комерцијалните се попознати меѓу нас така да повеќето ќе им бидат попзнати а сега јас можам да рокнам и секои што они прв пат ќе ги слушната и така да нема да им биде интересно мене ќе ми буде закон ама за другите нема да биде тоа тоа а иначе еве пример од школо ги пуштам овие armin van burren basshunter morandi schiller и други одма на сите им се допаѓа музиката а ќе однесам нешто како Infextious - Let Me Fly (Jamie Ritmen Remix) и сите викаат што е ова бе а у ствари песнава не знам колку е добра така да затоа и барам некои по познати што се песни за да биде добра атмосферата а за овие горенаведениве песни сите ќе си ги симнам не смеам да немам некоја песна од овие така да ајде Поздрав... И сега кажете некој добар хит.....

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Боље атмосфера се праи коа ќе се пушти песна шо не е позната а е баш журкаџиска. Хитовите се ок али досадни се за на журки.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Боље атмосфера се праи коа ќе се пушти песна шо не е позната а е баш журкаџиска. Хитовите се ок али досадни се за на журки.
Знам дека се досадни ама сите ми викаат ке пуштиш некое добро песниче tiesto paul van dyk ово оно и за тоа јас барам хитови ама сеа па нема се хитови да пуштам таму ке вртам и некои од овие што не се толку комерцијални а иначе овие хитовиве мене преку глава ми се секој ден тие па тие ама ајде нека се радуваат деца се :pos2: Иначе јас ке си направам миксови неколку и ке ги рокнам да се вртат во нив ќе ставам некое хитче и нешто по моја желба али за ова хитовиве не знам многу само некои сеа не сум ептен апче ама има и некои што не знам како се вика песнава а хит невиден е и тие јас ги барам затоа ви велам некои хитови па може некој ке се погди така што сум го слушнал од пред 2 или 3 години....... Поздрав.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Знам дека се досадни ама сите ми викаат ке пуштиш некое добро песниче tiesto paul van dyk ово оно и за тоа јас барам хитови ама сеа па нема се хитови да пуштам таму ке вртам и некои од овие што не се толку комерцијални а иначе овие хитовиве мене преку глава ми се секој ден тие па тие ама ајде нека се радуваат деца се :pos2: Иначе јас ке си направам миксови неколку и ке ги рокнам да се вртат во нив ќе ставам некое хитче и нешто по моја желба али за ова хитовиве не знам многу само некои сеа не сум ептен апче ама има и некои што не знам како се вика песнава а хит невиден е и тие јас ги барам затоа ви велам некои хитови па може некој ке се погди така што сум го слушнал од пред 2 или 3 години....... Поздрав.
На планина сте, така? Ако добро разбрав... Ти пушти им, ако кажат од кој е, кажи не е важно.. Само нека ја почувствуваат музиката... :vozbud:

Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody Van Eyden Vocal Mix) - The shit starts од 4:45... :vozbud:

Super8 And Tab - Suru (Original Mix)

Markus Schulz - The New World (Original Mix)

EDIT: By the way, On A Good Day, is officially fucking out. :vozbud: И буквално излезе на добар ден. :pipi:

I

InF3cTeD

Гостин

да го надополнам...Armin van Buuren - A State Of Trance 394...барај ги сите шо можеш да ги најдеш сетови дефинитивно лудница се....поготово овој Armin Van Buuren - A State Of Trance 396 [19.03.2009]

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
да го надополнам...Armin van Buuren - A State Of Trance 394...барај ги сите шо можеш да ги најдеш сетови дефинитивно лудница се....поготово овој Armin Van Buuren - A State Of Trance 396 [19.03.2009]
Еве сега го симињан овој микс ке видам како ќе ми се допадне ама верувам дека ќе биде добар пошто од armin van buuren нема нешто лошо :)

На планина сте, така? Ако добро разбрав... Ти пушти им, ако кажат од кој е, кажи не е важно.. Само нека ја почувствуваат музиката... :vozbud:

Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody Van Eyden Vocal Mix) - The shit starts од 4:45... :vozbud:

Тууууууууу е овоа е песна оваа сигурно ја пуштам леле колкуе стварно добраааааааааааа:vozbud::vozbud:

S

StormRage

Гостин
шо да ти речам... ево нешо од мене

Inertia- The Chamber
Fred Baker Vs. Nyram- Confirmation
Hi Tack- Let's Dance :vozbud:
PPK- Ressurection
PPK- REload
Iio- Rapture (можиш и Armin Van Buuren Rmx)
AVB- Serenity (oва мораш :))
AVB-Spiral
пушти нешо од DJ Aligator
ево нешо техно
Warp Brothers- Blast the speakers
Warp Brothers- We Will Survive
Scooter- Faster Harder Scooter
Scooter- How Much Is The Fish

ај толку од мене ко ќе ми притекнит нешо квалитетно ќе пишам пак

Kajgana Shop

На врв Bottom