Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
"Дигитална Тврдина" од Ден Браун

(оти мислам дека го знам текот на одвивање на настаните :()

''Вероника решава да умре'' од Паоло Коелјо.Многу ми се бендиса книгата-закон е.
Сега ја оставив оти почнав да го спремам испитот по Хемија што го паднав.:nesum:

''Вероника решава да умре'' од Паоло Коелјо.Многу ми се бендиса книгата-закон е.
Сега ја оставив оти почнав да го спремам испитот по Хемија што го паднав.:nesum:

Не решава, решена е :pos2: значи - реши да умре :)

Прекрасно дело :smir:

Да...и јас имав доста познати сцени т.е. целосно јасни веќе, ама во секој случај добра е книгата.

Вие читајте си го Пауло Коелјо, Ден Браун и сличните предвидливи и демоде типови со приказните наменети за импресионирање на десетгодишни деца.

Инаку, ја конечно започнав да ја читам Omnibus At The Mountains Of Madness од Howard Philips Lovecraft. :party3:

Lovecraft1934.jpg

“100 потези со четка пред спиење“, од Мелиса П. По 3ти пат. Едноставно обожавам што типката нема влакна на јазикот и не се срами чувствата и искуствата да ги подели со целиот свет.

Прекрасна книга...ја имам прочитано и ми остави многу добар впечаток, стварно супер книга :smir:

штотуку ја прочитав пред 1 ден.Прекрасна...без здив ме оставаше...набрзинка листав...со душа чекав да стасам до крајот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom