- Член од
- 25 мај 2008
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 14
Злосторство и казна од Достоевски:wink:
За 5 мин почнувам да ја читам книгава.Степски Волк-Хесе
не ми е доста од книгава значи
Хирамовиот Клуч од Кристофер Најт и Робер Ломас
Да да прочитана ми е, супер роман!Zemi ja i Vremeto na Lalinjata isto od Debora Mogah,ako ne ti e veke procitana
Hehe se gleda deka se sovpagjame so knigite.I Purpuren hibiskus mi e procitana.Prekrasna kniga.Iako ne mi se dopadna na krajot sto bratot go sibnaja v zatvor a majkata si sedese so skrsteni race na sloboda bez da kaze deka e taa.Kolku sto mi e dobro sekjavanjeto takov bese krajot.Да да прочитана ми е, супер роман!
Само што ја завршив Пурпурен хибискус. Значи обожавам такви романи!
Да, на крајот целото дејство некако се случи набрзина, се изгуби хармонијата на дејството. Сепак, заслужува пофалба.Hehe se gleda deka se sovpagjame so knigite.I Purpuren hibiskus mi e procitana.Prekrasna kniga.Iako ne mi se dopadna na krajot sto bratot go sibnaja v zatvor a majkata si sedese so skrsteni race na sloboda bez da kaze deka e taa.Kolku sto mi e dobro sekjavanjeto takov bese krajot.
И да не очекуваш, не е ни приближно онолку добра колку што ја рекламираа. Има интересни делови, ама во глобала не е ништо посебно.Да, на крајот целото дејство некако се случи набрзина, се изгуби хармонијата на дејството. Сепак, заслужува пофалба.
Вечерва ја почнувам Јади, Моли се, Уживај. Ми кажаа да не очекувам многу?