eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А има разлика пример да бидеш конгресмен во понаселен регион (појак) или пак по не населен регион (слаб). И гледам кај партијата има која аплицираш за кој регион сакаш.

Нема разлика конгресмен си е конгресмен дали избран во регија со 990 жители или со 45,не е важно.Ако се кандидираме во населените нема шанси да добиеме конгресмен.Епа така ќе си се кандидираш ти во најслабата регија,таму ќе населиме 12-13 македонци и ќе те гласаат тебе,па уште еден појак играч во друга ненаселена регија и таму ќе донесеме 12-13 македонци и евентуално во уште една послаба регија ќе кандидираме човек и со 25-26 гласа имаме 2 пратеника.Така се добиваат избори во цел еСвет.Ова го знам бидејки ХСП иаку по број на членови е 3 сепак сме на власт во Хрватска.Исто така и во такеоверот на Индонезија каде учествував и каде на чат ни кажуваа поединечно кој каде да иде да гласа и со помал број на гласови добивме 50% од конгресот во Индонезија.A после гласање секј може да си се врати во регијата кај шо си бил до пред изборите. :):)

лелелел...какво освежување...во еден ден (на едниот акаунт) хард воркер медал, и тоа 5 стренгт левелс...+10 злато...:vozbud:

Како бе можеш да паднеш на 27 толку ли си глуп.:tapp:

Глуп е изгледа. Се кандидираше за во Хрватска нешто а незнае ни велнесот да си го одржува.

Него она Турцине да не се утепале после поразот? Цело време праќам да ме отпушти од работи шефот али ништо. Заглавив во Грција и сум напизден ептен.

Уште не можам да се зачленам во партијата, има нешто проблем.

Друг да нема вакви проблеми?

Него она Турцине да не се утепале после поразот? Цело време праќам да ме отпушти од работи шефот али ништо. Заглавив во Грција и сум напизден ептен.

Кога одиш „Resign“ ти пишува за колку време ќе можеш сам да заминеш напрај го тоа и готово не ги чекај нив.

Уште не можам да се зачленам во партијата, има нешто проблем.
Друг да нема вакви проблеми?

Не влегувај во партија моментално се дискутира на тој проблем, 200 тикети отворив до админите се вадат се нешто не било нивни проблем тоа требало да се преселиме од тој регион им барав кај го пишува тоа околу партијата и веќе одговор не добив, ама еве и турчинов отвори тема на форумов пишете нешто како Resolve this problem или Fix it така нешто .. еве линк кон темата http://www.erepublik.com/en/forum/topic/102919/parties-in-turkey/1

Кога одиш „Resign“ ти пишува за колку време ќе можеш сам да заминеш напрај го тоа и готово не ги чекај нив.

:pos: Знам за тоа. Али не ми се чека. Тепам време за џабе само. Како затвореник сум.

луге видете го ова Q5 БОЛНИЦА ВО АМЕРИКА СЕ ПРОДАВА ЗА 1USD
ова е мн добра алатка тразе најефтините продукти во ерепублик
http://erepublik.ws/tools/products/hospital/q5

нај ефтино е во Шпанија q5 food е 0,18голд/5,4ESP(шпански пари)

не ми треба храна од q5 само казувам дека мн е ефтина во шпанија ;D

дечки... кај и да е ке идам на одмор... ако сака некој да игра со мојот чоек нека пише... ке му даам пасс... иам 6 голд и сеа ке иам уше 5... 13-14 лвл... у јава сум... 100 велнес... ако ми се игра после ке ми го врати.. нема љутиш... заинтересиран...

дечки... кај и да е ке идам на одмор... ако сака некој да игра со мојот чоек нека пише... ке му даам пасс... иам 6 голд и сеа ке иам уше 5... 13-14 лвл... у јава сум... 100 велнес... ако ми се игра после ке ми го врати.. нема љутиш... заинтересиран...

брат со задоволство ке го земам ама немозмам веке имам 6 acounta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom