Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Јас чекам да ме отпуштат од работа и си бегам за Јава. Најубаво ми беше таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Luge da begame od turcija ne e loso taka i taka nemat dobra ekonomija moze da odeme vo druga drzava vo indonezija pa tamo ke glasame se kako so treba ovoa so partijata nebiva nis kako so gledam
Абе сите сакаат левели никој не мисли на еМакедонија . Што ке правиме во индонезија? Таму како џукели сме партија ке праивме , кога ке видат они ... Немаме ништо заедничко со нив. :jaj:
Ја у хрвацка беф али пошо имаше на форумо нешо да им се помогне на србите па ајде ја отиду да помогнам.Сеа имаме и нивни сапорт.
Имаш во истерн како беше натаки.А за плата тешко тешко не наоѓаш богато место за работа.Епа ај предлог за добра провинција во Турција, со Q5 болница и плати за 4скил кои вредат повеќе од пола златник?
Знам и не му помагаф ниф туку на србите.Читај:smir:Хрватите се со Грција у сојуз
Абе глеј сите у Турција во регии со јаки болници идете и зацленете се во нашата партија таму,а кога ќе дојдат избори преселете се во најНЕнаселените регии пошо таму ќе си гласаме за нашите и од таму со 6 гласа веќе имаме пратеник.Во Хрватска во ХСП така добивме избори дел од нас не пратија по Рашка,Западна Србија Јужна Далмација да гласаме и добивме повеќе конгресмени.